Сватбена фотография Варна

Попадате в сайта ми. Аз не съм само фотограф, който се занимава със сватбена фотография Варна(Фотограф за сватба във Варна). Ние сме сватбен фото и видео екип, или фото, видео и дрон. Всеки един от нас се занимава с най-силното в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа и си помагаме взаимно, а и най-важното за вас – отстъпка от крайната цена, която не е никак малка! На кратко за публикувания от мен албум. Това са Д и Т и това е техният ден.

Сватбата беше направена в ресторанта на хотел Рига, гр. Русе.

Mоже да видите част от кратката фотосесия на младоженците. Д+Т искаха да направят сватбата им както са я правили преди години нашите майки и бащи. Сутринта започнахме заснемането с грим/прическа на булката. Малко след това отидохме при младоженеца. Ами там какво ни очакваше – малко апартаментче с много хора и оркестър, какъвто не бяхме очаквали. Хубави народни песни и много красиви носии. След младоженеца се запътихме към кумовете. Може да бяха на 200-400метра разстояние един от друг, но това беше запомнящо се. Оркестъра пя през цялото време – ами да, беше жестоко. Хората, които ни срещаха по пътя, гледаха с огромно учудване. След почерпката при любезните кумове трябваше  да вземем и булката, която беше с доста голям антураж. След като направихме и това имахме подпис в обреден дом гр. Русе, фотосесия и църковен брак в Света Троица гр. Русе.

Сватбена фотография Варна(Фотограф за сватба във Варна)

След всички ритуали и забави се запътихме към главния ресторант в хотел Рига. Там ни очакваше нашата водеща Диана Йорданова от гр. Велико Търново. Направи ми огромно впечатление как водеше вечерта и същевременно беше певица. Готина комбинация. Бих я препоръчал.

Все пак нямаше как да бъде сама през тези 4-5 часа ангажимент. На пулта беше DJ Деян Добрев от гр. Бяла (Русенско). Човека ни шашна освен с хубава селекция от песни, миксирани много приятно, а и с осветление, пушек машини, а и да не забравим, че по едно време танцуваше пред булката. Мисля, че кулминацията беше на края на вечерта, когато хвана микрофона и запя.

Мога да кажа, че определено тази сватба в Русе ще я запомним.

Като за финал мога да кажа:

Аз не съм само фотограф работещ основно в Русе, Варна, Плевен, София и Пловдив, аз съм част от екип, който е от три важни звена – фотограф, видеооператор (човека, който се занимава с видеозаснемане и монтажа) и пилот на дрон.

При въпроса:

Защо е нужен пилот на дрон?

Отговорът би бил:

А защо не?

Добавихме тази опция, защото въздушната фотография е поглед, който не можем да направим от земята. Кадрите от дрона са нещо, което не можем да видим всеки ден. Всяка сграда е различна, както и местността от въздух изглежда уникална.

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти