Сватбена фотография Варна

Попадате в сайта ми. Аз не съм само фотограф, който се занимава със сватбена фотография Варна. Ние сме сватбен фото и видео екип, или фото, видео и дрон. Всеки един от нас се занимава с най-силното в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа и си помагаме взаимно, а и най-важното за вас – отстъпка от крайната цена, която не е никак малка! На кратко за публикувания от мен албум. Това са П+Ф и това е техният ден.

Сватбата беше направена в ресторант Ханчето, гр. Русе.

Mоже да видите част от кратката фотосесия на младоженците. П+Ф поискаха да направят сватбата, както са я правили преди години нашите майки и бащи. Сутринта започнахме заснемането с грим/прическа на булката. Малко след това отидохме при младоженеца. Ами там какво ни очакваше – голяма къща, но за сметка на това изненадващо празна. Заради големите жеги повечето от гостите прецениха, че е по-добре да пестят сили и да дойдат по-късно. Оркестъра свири на малкото публика, но се раздадоха. След младоженеца се запътихме към кумовете. Хората и наздравиците присъстваха точно когато трябваше. След почерпката при любезните кумове трябваше  да вземем и булката, която беше с доста голям антураж. След като направихме и това имахме църковен брак в Света Троица, гр. Русе. Последва и бързата фотосесия.

Сватбена фотография Варна…

След всички ритуали и забави се запътихме към ресторант Ханчето. Там ни очакваше нашата водеща. Тя много добре напътстваше младото семейство и техните кумове. От трите ленти, минахме на захранване, чупене на пита и ритане на менче. Отново всичко беше перфектно изпълнено.

Мога да кажа, че определено тази сватба в Русе ще я запомним. Заради непрестанните атаки от комари, DJ Kenny реши да пуска повече хорца. Даже сам по време на сватбата обясни, че серерняшките хора са бързи само заради комарите.

Като за финал мога да кажа:

Аз не съм само фотограф работещ основно в Русе, Варна, Плевен, София и Пловдив, аз съм част от екип, който е от три важни звена – фотограф, видеооператор (човека, който се занимава с видеозаснемане и монтажа) и пилот на дрон.

При въпроса:

Защо е нужен пилот на дрон?

Отговорът би бил:

А защо не?

Добавихме тази опция, защото въздушната фотография е поглед, който не можем да направим от земята. Кадрите от дрона са нещо, което не можем да видим всеки ден. Всяка сграда е различна, както и местността от въздух изглежда уникална.

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти