Сватбена фотография Бяла

Попадате в сайта ми. Аз не съм само фотограф, който се занимава със сватбена фотография Бяла. Ние сме сватбен фото и видео екип, или фото, видео и дрон. Всеки един от нас се занимава с най-силното в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа и си помагаме взаимно, а и най-важното за вас – отстъпка от крайната цена, която не е никак малка! На кратко за публикувания от мен албум. Това са И+Т и това е техният ден.

Сватбеното тържество беше направено в комплекс Магнолия, гр. Бяла.

Mоже да видите част от кратката фотосесия на младоженците. И+Т поискаха да направят сватбата, по старите обичаи. Сутринта започнахме заснемането при младоженеца. Там какво очакваше – голяма къща, с много приятна градинка. Оркестъра без значение, че беше едва 8:30 вече вдигаха наздравици в чест на младоженците. След обличане на Тихомир и няколко хора пред къщата се запътихме към кумовете. Там бяхме изумени от огромния двор с перфектно окосена трева. Любезните кумове почерпиха всичките си гости и след няколко хора се запътихме към булката. По средата на пътя обаче сватбения автомобил остана без гориво. Запътихме се към бензиностанция. Там излезе собственика и той нареди на персонала, че могат да сипят гориво само ако сватбарите изиграят хоро. Тъй като Тихомир беше много нетърпелив да вземе бъдещата си съпруга без да се замисли се втурна към хорото. Запътихме се към булката. Тя ни чакаше с нетърпение. След като Тихомир взе неговата булка, се запътихме към църквата да се бракосъчетаят и пред Бога.

Сватбена фотография Бяла…

Църковния брак беше в църква “Свети Георги”, гр. Бяла. След 30 минути ритуали вече официално Тишо и Ива бяха бракосъчетани пред Бога. Имахме кратка фотосесия и след нея отидохме в комплекс Магнолия, гр. Бяла. Вътре ни очакваха всички гости. Имахме изнесен тируал. След него от трите ленти, минахме на захранване, чупене на чаша, пита и ритане на менче. Отново всичко беше перфектно изпълнено. Водещата плавно ни прехвърляше от естрадни песни към хора и след това ритуали.

Смея да кажа, че тази сватба в Бяла вървеше по план без никакви изцепки.

Като за финал мога да кажа:

Аз съм фотограф работещ основно в Русе, Варна, Плевен, София, Търново и Бургас.

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти