Сватба с. Мечка, 7 Поколения Русе

Сватба 7 Поколения Русе(Winery Seven Generations). Аз не съм само фотограф за сватба с. Мечка(Сватбен фотограф Русе). Ние сме сватбен фото и видео екип, или фото, видео и дрон(Сватбена фотография Русе и видеозаснемане с. Мечка). Всеки един от нас се занимава с най-силното, в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа и си помагаме взаимно, а и най-важното за вас – екипна работа. На кратко за публикувания от мен албум. Това са Й+Н и това е техният незабравим и уникален ден.

Сватба Русе

Може да видите част от подготовката на Й+Н, както вземанките, подписа, кратката фотосесия на младоженците и забавата в ресторанта. Й+Н имаха традиционна сватба. Сутринта отидохме при Николай да заснемем подготовката му. Направи ни впечатление много стилният костюм и аксесоари. Рядко срещано при мъжете. След като се облече, излезе в двора да се види с неговите най-вярни приятели. Малко почерпка и пийване, съпроводени с музика и танци, се запътихме към кумовете. Те ни очакваха. Още със самото влизане кума подчерта, че на сватба няма да се ходи преди да му се оглади ризата. Ники се зае с не-леката задача. След като кумовете бяха готови се запътихме да вземем и булката, за да преминем към по-нататъчните действия.

Фотограф за сватба Русе

Йълдъз ни очакваше заедно с нейните приятелки и в случая шаферки. Малко кикотения, леко чупки, снимки и … чухме сватбарите, че идват. Момичетата бързо се подготвиха. Всяка зае нейната най-важна част. Едни вземаха пари, други залостиха стабилно вратите. Абе забавлявахме се. Николай все пак доста напираше и заедно с момчетата влязоха при булката. Целуна я и излязоха пред къщата за последни сбогувания с бащината къща. След не малко емоции от всички, малко танци се запътихме към ресторант Седем поколения в Мечка, Русе/Сватба 7 поколения.

Седем поколения, мечка / Сватба 7 поколения(Winery Seven Generations, Ruse)

Преди да започне голямата веселба и хапването в ресторанта имахме 2 задачи. Първата беше бърза фотосесия и после фотосесия. Така се и случиха нещата. Заради изключително лошото слънце, фотосесията я направихме възможно най-добре. След това се запътихме към изнесения ритуал. Там всичко беше направено като по конец. Осветлението беше перфектно. След около 10 минути двамата си казаха “ДА” взаимно и кмета на с.мечка се подписа като свидетел. Направихме снимки с гостите. Преди да влезем в ресторанта решихме да използваме вече перфектното небе, осветление и т.н., за да направим малко кадри и на залез. След това влязохме официално в ресторанта.

Видеозаснемане на сватба в Седем Поколения, Русе /Сватба 7 поколения(Winery Seven Generations, Ruse)

Влязохме в ресторанта. DJ Илиян беше подредил осветлението почти перфектно. Украсата в залата се отличаваше. Гостите се бяха подредили и чакаха само нас. Младоженците влязоха през входа. Бяха получили силни аплодисменти от гостите. Минаха под лентите, бяха захранени. Цепиха пита, в която Ники спечели. Не знаем на кой е платил, но той спечели! След това Йълдъз ритна менчето и непосредствено след това беше първият им сватбен тан. След тях имаше танц на кумове, родители и започна официалната част на вечерта. Всички видимо се забавляваха. DJ Илиян пускаше музика за абсолютно всички възрасти и жанрове.

Сватба с. Мечка, Седем Поколения

След няколко часа в забава дойдохме и до любимата ми част. Надиграванията с кумовете. След тях всички гости бяха поканени да излязат на терасата, за да могат младоженците да разрежат тортата на открито и на заден фон – ЗАРЯ!. Еми – който може си го може. След това влязохме отново , за да се постоплим. Имаше още доста танци и докато погледнем часовника беше време булката да хвърля букета си. След това Ники много бързо влезе да вземе жартиера. До края на вечерта е ясно какво се случи – само хубави работи. Много забави и усмивки.

Сватба в Winery Seven Generations / 7 Поколения Русе

В главните роли – Йълдъз и Николай

Фото и видео екип

Сватбен фотограф Русе – Атанас В.

Видеозаснемане – Димитър М.

Ресторант – Winery Seven Generations мечка – Русе / 7 Поколения Русе

Сватбена агенция – Ванила

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти