Сватба Шумен

Сватба Шумен. Аз не съм само фотограф за сватба Шумен(Сватбен фотограф Шумен). Ние сме сватбен фото и видео екип, или фото, видео и дрон(Сватбена фотография Шумен и видеозаснемане Шумен /камера Шумен). Всеки един от нас се занимава с най-силното, в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа и си помагаме взаимно. На кратко за публикувания от мен албум. Това са М+Н и това е техният незабравим и уникален ден. Заснемане на сватба Шумен.

Фотограф за сватба Шумен

Може да видите част от подготовката на М+Н, както и кратката фотосесия на младоженците, изнесения ритуал и забавата в ресторанта. М+Н имаха модерна и красива сватба. Буукнаха ни като екип Фотограф за сватба Шумен и Видеооператор за сватба Шумен(Видеозаснемане Шумен/Камера Шумен/Видеооператор Шумен). След първоначалния ни разговор разбрахме какво ще се изисква от нас и какво трябва да им издадем. Нурхан си нямаше и на идея какво ще се случва. Просто го искаше! Радвам се, че ги навихме да направим нещата както ние им кажем, за да стане готино. Наистина както се казва не беше само нашето мнение, а се спряхме някъде по средата, но ние натежахме на доста от нещата. От разговора му с него го убедих да вземат най-доброто от най-доброто и най-модерното, за да се изкефят като го гледат. От фийдбека до сега не са сгрешили!

Заснемане на сватба Шумен (подготовката)

Моника и Нурхан започнаха рано сутринта. Нурхан беше в собствената му къща, където най-близките му приятели и роднини го подкрепяха. Изненадващо за нас беше подредбата на аксесоарите му, които бяха уникално подредени от бъдещата му съпруга (БРАВО!).Не знам колко му помагаха, като видях как го измъчиха докато се облече, но това е друга тема. Та: момчето го облякоха някак си, след което изиграха няколко хорца в двора на къщата и се запътиха да вземат Моника. Тя беше в съседна къща, с уникални домакини, а механата им… просто красота. Докато младоженеца отиваше да я взема, тъкмо приключваха с грима на булката. Тя сияеше от радост и се виждаше колко много е напрегната. След като се облече в разкошната рокля, отиде в механата да чака нейния бъдещ съпруг.

Видеозаснемане на сватба Шумен(Видеооператор Шумен)

И да – докато отиде, вече се чуваха гърмежи и сватбена музика. Няколко минути по-късно за жалост изкъртиха вратата на красивата механа и всички сватбари влязоха. Нурхан прегърна булката и я целуна няколко пъти. Намери й обувката. Сложи парички и точно преди да тръгнем към сесията домакините им казаха няколко много важни неща (гледайте видеото!) След това се качихме по колите. Направихме обиколка на града и се запътихме към Създатели на българската държава (1300 години България). Направихме фотосесията около паметниците, както и малко кадри в една горичка. След това се запътихме към ресторант Боровец, Парк Хотел Кьошкове.

Изнесен ритуал в Шумен(Сватба Шумен)

Докато младоженците пътуваха към ресторан Боровец Шумен, ние отидохме, за да заснемем украсите. Там ни чакаха абсолютно всички гости. Заснехме нужното и малко след това водещата на вечерта покани младоженците към арката, за да си кажат взаимно “Да”. Те го направиха. След като и двамата пуснаха по някоя друга сълза се запътихме към ресторанта. Там имахме голямо посрещане от всички. Пиене на шампанско, захранване, чупене на чаши и какво ли още не. Както младоженците, така и кумовете бяха силно приветствани към това голямо тържество. Неусетно след това дойде време на първи сватбен танц. Там Моника и Нурхан се прегърнаха и забравиха, че ни има.

Заснемане на сватба Шумен

След него имаше много забави, игри с публиката, рязане на торта, официални снимки с гостите и т.н. Меко казано младоженците не разбраха кога свърши вечерта.

Мога да кажа, че определено тази сватба в Шумен ще я запомним като една от най-романтичните и силни сватби на които сме присъствали.

В главните роли – Моника и Нурхан

Фото и видео екип
Сватбен Фотограф Шумен – Стелиан Николов

Видеозаснемане Шумен – П.С.

Ресторант – Боровец, Парк Хотел Кьошкове Шумен

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти