Сватба Шумен

Сватба Шумен. Аз не съм само фотограф за сватба Шумен(Сватбен фотограф Шумен). Ние сме сватбен фото и видео екип, или фото, видео и дрон(Сватбена фотография Шумен и видеозаснемане Шумен /камера Шумен). Всеки един от нас се занимава с най-силното, в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа и си помагаме взаимно, а и най-важното за вас – отстъпка от крайната цена. На кратко за публикувания от мен албум. Това са А+И и това е техният незабравим и уникален ден. Заснемане на сватба Шумен.

Фотограф за сватба Шумен

Може да видите част от подготовката на А+И, както и кратката фотосесия на младоженците, изнесения ритуал и забавата в ресторанта. А+И имаха модерна и красива сватба. Буукнаха ни като екип Фотограф за сватба Шумен и Видеооператор за сватба Шумен(Видеозаснемане Шумен/Камера Шумен). След първоначалния ни разговор разбрахме какво ще се изисква от нас и какво трябва да им издадем. Антон имаше идея кое как иска да получи като краен продукт, което е много важно. Рядко имаме такива клиенти. Той държеше да получи както дълъг филм, който да гледат родителите му, така и модерен и готин трейлър, който да го разцепи от кеф, докато го гледа. Ипек пък искаше само да е най-красивата булка (и настина е!)

Заснемане на сватба Шумен (подготовката)

Антон и Ипек рано сутринта отидоха в 1 салон. Дамата беше обгрижвана на макс, като на едно място направиха грима и прическата и. Тонката в последния момент реши, че и неговата прическа не е много окей и ще си направи по-готина за специалния ден. Така и се случи. Малко след това хапнахме по баничка и започнахме с фотосесията. Антон Антонов избра за фотосесия стария Шумен. Макар силното слънце и високите температури все пак отидохме. На фона на 40-42 градуса и 13 часа на обяд, все пак заснехме нужното от нас. За наше щастие все пак младоженеца реши да направим снимки и на зелено, та имаме и от двете места. След това се запътихме към кума.

Видеозаснемане на сватба Шумен

След много хапване и пийване и забави се отправихме към булката. На фона на перфектно изпипания ден все пак нещо трябваше да се обърка. Лимузината беше по-счупена отколкото изглеждаше визуално. Та след бързи идеи – имахме и добър сватбен автомобил. Запътихме се към Велики Преслав и там взехме булката. Момента за взимането й беше много силен както за младоженеца, така и за баткото на булката. След това се запътихме към квартала да се похвалят с новата снаха. Там ни чакаха доста хора и музиката свиреше специално за тях. Малко по-късно се запътихме на пътешествие на barbarossa beach club Шумен (Барбароса Шумен). Там направихме последни кадри преди следващата ни стъпка.

Изнесен ритуал в Шумен(Сватба Шумен)

Докато част от сватбарите ни бяха на Барбароса – Шумен, ние отидохме към хотел Шумен, за да заснемем украсите. Малко след това се появиха А+И и кумовете им. Това означаваше само едно – вечерта започва. Младоженците бяха посрещнати на фона на 500 гости и силно ръкопляскане. Минаха под арката под трите ленти, чупиха пита, отпиха шампанско и започна първи сватбен танц. Докато свърши започна ударно програмата, която имаха и докато се замислим какво се случваше, вече беше време за рязане на торта и хвърляне на букет. Всичко се случи толкова бързо, че единственият им спомен остават снимките и кадрите от камера Шумен.

Заснемане на сватба Шумен

Мога да кажа, че определено тази сватба в Шумен ще я запомним като една от най-различните сватби на които сме присъствали.

В главните роли – Антон Антонов(Antonov Barber Studio) и Ипек Антонова

Фото и видео екип
Сватбена Фотография Шумен – Стелиан Николов

Видеозаснемане Шумен – П.С.
Украса – хотел Шумен

Ресторант – хотел Шумен

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти