Сватба Шумен

Аз не съм само фотограф за сватба Шумен(Сватбен фотограф Шумен, Сватба в Шумен). Ние сме сватбен фото и видео екип, или фото, видео и дрон(Сватбена фотография Шумен и видеозаснемане Шумен/Видеозаснемане на сватба). Всеки един от нас се занимава с най-силното, в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа и си помагаме взаимно. На кратко за публикувания от мен албум. Това са Б+Е и това е техният уникален ден.

Видеозаснемане Шумен

Може да видите част от подготовката на Б+Е(Видеозаснемане на сватба Шумен), подписа и забавата. Б+Е имаха традиционна сватба. Наеха ни като видеограф Шумен(Видеозаснемане Шумен) и фотограф за сватба Шумен. Започнахме заснемането от подготовката на Младоженеца. Хванахме нужните кадри при Ерол и отидохме при Булката. Бехидже беше в салон за красота. Нямаше толкова нужда от него, но все пак беше решила да мине от там. С видеото (П.С.) си хванахме нужните кадри и отидохме към къщата на булката. Бехидже беше сложила роклята, за да си я заснемем. Поетапно започнаха да пристигат нейните близки и приятели. След като се облече, направихме снимки с всички присъстващи. През това време чакахме и младоженеца да пристигне. Така и стана. Ерол пристигна със сватбарите. Влезе в къщата, отиде при Бехидже. Там родителите й я предадоха на него. Тя беше изведена от татко й. Потеглихме към Шумен за подписа.

Сватба Шумен

В ролята на фотограф за сватба Шумен бях подготвен, че подписа ще е на едно място, но се оказа на коренно различно. Бяхме в Ритуална зала към МК “Създатели на българската държава” – Шумен. Лично аз се изкефих на мястото. Беше хладно, просторно, светло, а водещата се раздаде. Определено ритуала го извърши от сърце. След като и двамата си казаха да, подписаха се и поплакаха с родителите си, се Ерол изведе Бехидже на ръце и се запътихме към фотосесийката ни. Казах в умалително число, но беше доста продължителна и опредлеено към края двамата бяха изморени и доста прегладнели.

Фотограф в Шумен

Фотограф за сватба в Шумен? Пристигнахме на мястото където трябваше да се извърши финалната част от сватбата, а именно забавата. Бяхме във Върбица. Огромно помещение, много маси, много украси и много гости. След като заснехме нужните кадри и младоженците си отдъхнаха, дойде времето официално да ги посрещнем. Водещата покани родителите, после кумовете, а накрая и младоженците. Двамата чупиха чаши, минаха през лентите и накрая Бехидже ритна менчето. Двамата се настаниха на спокойствие на сватбената маса. Минути след това се чу първото хоро. Неусетно след него официално вечерта започна с първи сватбен танц. Двамата излязоха и затанцуваха. Все едно времето беше спряло, а четирите минутна песен се усети като половин час. Двамата се забавляваха и видимо имаше много радости в очите им.

Видеооператор Шумен

Видеозаснемане Шумен/Видеооператор Шумен/Фотограф за сватба. След тяхната песен имаше песен за кумовете и купона започна. След няколко часа забави , дойде ред на някоя игра за разнообразие. Имаше въпроси към двамата. След нея още малко танци и рязане на първото им парче торта. Направиха го както по учебник. Кумовете също си отрязаха по 1 парченце и малко след това вечерта приключи за всички ни, но тяхната история тепърва започва да се пише.

Фотограф за Сватба Шумен

Мога да кажа, че тази сватба Шумен ще я запомним с много приятни емоции и изключително много шофиране.

В главните роли – Бехидже и Ерол

Фото и видео екип
Сватбен Фотограф Шумен- Стелиан Николов

Видеозаснемане на сватба – П.С.

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти