Сватба Шатрата Айтос

Аз не съм само фотограф за сватба Айтос/Бургас(Сватбен фотограф Айтос/Сватба Шатрата Айтос/Заснемане на Сватба Айтос/Сватбена фотосесия Айтос/Бургас). Ние сме сватбен фото и видео екип, или фото, видео и дрон(Сватбена фотография Айтос/Бургас и видеозаснемане Айтос/Бургас). Всеки един от нас се занимава с най-силното, в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа. На кратко за публикувания от мен албум. Това са Б+М и това е техният незабравим и уникален ден.

Фотограф за сватба Айтос

Може да видите част от подготовката на Б+М, както църквата, подписа, кратката фотосесия на младоженците и забавата в ресторанта. М+Б имаха традиционна сватба с модерни нотки. Наеха ни като фотограф за сватба Айтос/Бургас(сватбен фотограф Айтос/Бургас) и видеограф(Видеозаснемане Айтос/Бургас). Започнахме заснемането от подготовката на булката. Ами какво да кажем за нея. Марина беше леко притеснена имайки предвид, че големия ден тепърва ще предстои, но пък сияеше. Беше просто бонбон. Супер лъчезарна, а сините й очи придаваха едни нотки в които с колегата нямаше как да не забележим. Момичетата покрай нея и помагаха, а роднини и гости влизаха и излизаха от стаята, та всяваха малко паника. Господина, който ще ви разкажа и за него, често й звънкаше с разни неща, които отмятаха по телефона. Абе беше готино. Заснехме си нужното и отидохме при него.

Заснемане на сватба Айтос

Боянски, както и всичките му гости ни чакаха с нетърпение. На бързо се облече в готиния костюм и излязохме в двора на къщата да си посрещне гостите. Така се и случи. Всички пристигнаха. Имаше много усмивки и спокойствие. Неусетно времето настъпи. Гайдари засвириха и всички сватбари тръгнаха от къщата на Боян до тази на Марина. През целия поход от 5 минути се чуваше красива музика от двете гайди и профилактично гръм от пистолети. Вече бяхме пред къщата. Нямаше много време за губене и боян вече бе в стаята зад булката. Марина бе с гръб към него. Боян влезе и като че ли времето спря за известно време. Имаше гръм от емоции и в двамата. След като кума потупа младоженеца, той събра кураж и отиде при бъдещата си съпруга. Изключително емоционален момент за всички нас. Двамата се прегърнаха, целунаха и си посрещнаха гостите. След това излязохме пред къщата и се запътихме към църквата.

Църковен брак Лясково

В центъра на селцето се изви едно огромно хорце в което се включиха повечето от присъстващите. От там влязохме в Храм „Свети Архангел Михаил“, Лясково. Малък храм, подходящ до 10 човека да присъстват. Отчето млад и готин. Ритуала бе около 40 минути. С влизането ни ритуала официално започна. След като и двамата бяха със сложени халки, коронки и отпиха по глъдка червено вино, отчето доста подробно завърши и ритуала. Официално вече бяха сключили брак в църквата. След което се запътихме да направим малко снимки, тъй като времето доста ни притисна.

Сватбена фотосесия Айтос

Сватбена фотосесия Айтос? Фотосесията ни бе в близост до Шатрата Айтос(Сватбена фотография Айтос/Бургас). Много спокойно местенце. На изхода от Айтос. С пристигането ни имаше няколко човека, които ловиха риба, та нямаше как да не използваме и въдицата макар и за кратко. Направихме нужните кадри и се запътихме към изнесният ритуал.

Изнесен Ритуал Шатрата Айтос

Отправихме се към огромната поляна и красивата арка и точно под дървото. Подписа бе реален и повече от красив. За първи път се прави изнесен ритуал Айтос. Радвам се, че нашият екип присъства на това събитие. Водещата покани гостите да заемат местата си, а малко по-късно повика и сватбарите. Те пристигнаха с много уверена походка и широки усмивки. Всички ръкопляскаха. Някои не сдържаха емоциите си. След като си казаха взаимно “ДА” , кума гръмна бутилката със шампанско. Подписаха се и отидохме към финалната ни част от вечерта, а именно вечерята и забавата.

Сватба Шатрата Айтос

Сватба Шатрата Айтос(Сватбен фотограф Айтос/Бургас)? Дойде времето за забавата. След всичкото нещо, което направиха през деня, най-сетне дойде момента, в който хората отпразнуват тържествено този празник. Водещата Дора покани младоженците и кумовете в ресторанта. Там имаха традиционно посрещане. Младоженците отново отпиха шампанско, разчупиха пита, а булката ритна менчето. След това имаха официален първи танц, който бе с хореография. Лично аз много се изкефих на крайния резултат. След него забавата започна. Към края на вечерта имахме огнено шоу, хвърляне на жартиер и букет. Хората се забавляваха и виждах как сияят очите им. Дж-я се погрижи вечерта да е разнообразна за всички гости.

Сватба Айтос

Мога да кажа, че определено тази сватба в Айтос- ресторант Шатрата ще я запомним с много положителни емоции.

В главните роли – Марина и Боян

Фото и видео екип Айтос
Фотография Айтос – Стелиан Николов

Видеозаснемане Айтос – Х.Д

Ресторант – Еко Шатрата Айтос

DJ – Иван Тенев

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти