Сватбен фотограф Бургас

Аз не съм само Сватбен фотограф Бургас(фотограф за сватба Бургас/Сватба Шатрата Айтос/Заснемане на Сватба Бургас/Сватбена фотосесия Бургас, Фотограф в Бургас). Ние сме сватбен фото и видео екип(сватбен заснемащ екип), или фото, видео и дрон(Сватбена фотография Бургас видеозаснемане Бургас, видеооператор за сватба Бургас). Всеки един от нас се занимава с най-силното, в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа и прилагаме всичко най-нужно, за да получите максимално най-добър продукт. На кратко за публикувания от мен албум. Това са А+В и това е техният уникален ден.

Фотограф за сватба Бургас

Може да видите част от подготовката на А+В, както и вземанките, кратката фотосесия на младоженците, църквата, подписа и забавата в ресторанта. А+В имаха традиционна българска сватба. Наеха ни като фотограф за сватба Бургас(сватбен фотограф Бургас) и видеограф Бургас(Видеозаснемане Бургас)още през далечната 2020та година, но за всеобщо нещастие имаше пандемия, после им се роди детенце и след много премеждия стигнахме до очакваната 2023та. Започнахме заснемането от подготовката на булката. Ани беше в къщата. Чакаше ни. Беше леко притеснена, но изгаряше от желание да започне големия ден. Лично на мен ми направи приятно впечатление. Васко бе в съседната стая. От неговата гледна точка мога да кажа, че изглеждаше сигурен и очакваше деня да мине по план. Заснехме му подготовката и се запътихме към кумовете. Поетапно започна да идва сватбеното настроение.

Заснемане на сватба Бургас

Сватба в Бургас/Сватбена фотография Бургас/сватбен заснемащ екип/Фотограф за сватба? Кумовете се погрижиха нещата да се случат. След няколко майтапа, младоженеца влезе в къщата им. Дадоха си наздраве. Музикантите свириха и трябваше да се запътим към булката. Направихме 1 бързо хорце и всички по колите. Пристигнахме в къщата на булката. Там обаче лесно не я дадоха. Имаше напрежение пред вратите. Булката все още я приготвяха, а сватбарите пристигнаха пред врата й и профилактично се опитваха да влязат. От напрежението на Ани и се допи и след секунди пристигна чакша с тъмна течност. Беше някакъв шот. Ани го изпи и секунди по-късно вратата бе отворена. Кума с пистолет, а младоженеца зад него. Шоуто бе на макс. Хора се забавляваха, а други пускаха тайно по някоя сълза. След проба на обувката излязохме пред къщата за кратко хорце и директно се запътихме към църквата.

Видеозаснемане на сватба Бургас

Видеозаснемане на сватба Бургас? Църквата, която бяха избрали младоженците бе в квартала – храм Рождество Богородично. Влязохме първо за кръщене на малката им принцеса, а след това имаха и църковен брак. Вътре изглеждаше великолепно. Нямах време да разпитвам отчето за историята на църквата и кога е построена, но видимо бе или новопостроен храм или реставриран през последните години. Малко след нас пристигнаха и сватбарите. Гостите заеха местата си, а отчето оторизира младоженците и кумовете за самия ритуал. Младоженците влязоха в църквата и в продължение на 40 минути слушаха какво им се казва. Младоженците отпиха от виното, бяха захранени. Казаха си “ДА” пред бога и излязоха от църквата вече официално като семейство.

Сватбена фотосесия Бургас

Сватбена фотосесия Бургасил и Фотограф в Бургас/Заснемане на сватба Бургас/Фотограф за сватба? Пристигнахме на мястото за снимки, което бе в близост до ресторант Шатрата, гр. Айтос. Младоженците гониха време и трябваше да сме максимално бързи. Все пак нещата се случиха по най-добрият начин. Остана само финалната от нашият график, а именно – заснемането на забавата в ресторант Шатрата Айтос.

Сватба в Шатрата Айтос

Сватба в Бургас/Сватбена фотография Бургас/сватбен заснемащ екип? Влязохме в ресторант Шатрата Айтос за финалните кадри. Водещата Дора Марковска покани младоженците официално да влязат в ресторант Шатрата Айтос. Младоженците веднага бяха посрещнати с т.н. ритуали. Преминаха по бяло платно с рози. Водещата каза много хубави думи за двойката, за родителите и т.н. Някои от родителите не спираха сълзите им. Младоженците бяха захранени, отпиха по чаша пенливо вино, а след това хвърлиха чашите зад тях. Разчупиха питата и Ани ритна менчето. След това имаха официален първи танц, с който откриха вечерта. Двойката затанцува и всичко започна да се случва. Официално вече бяха в ресторанта и не се притесняваха за нищо. Започнаха да се забавляват.

Сватба Шатрата Айтос

Както казах и по-горе Сватбата бе в Шатрата Айтос. В ролята си на фотограф в Бургас заснех това място. След много хора и разнообразна музика имаше някои ритуали, които трябваше да се извършат. Младоженците счупиха питата. След това кума държа хубава реч. Булката Хвърля букет, младоженеца жартиер. Музикантите, които бяха наели си свършиха прекрасно работата. Към края на вечерта имахме булчинско хоро, букет и жартиер.

Сватба Бургас

Мога да кажа, че определено тази сватба в Бургас- ресторант Шатрата Айтос ще я запомним с много положителни емоции.

В главните роли – Ани и Васил

Сватбен заснемащ екип

Сватбен фотограф Бургас – Стелиан Николов

Видеозаснемане Бургас – Х.Д

Водеща – Дора Марковска

Ресторант – Шатрата Айтос

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти