Сватба хотел Рига

Аз не съм само фотограф за сватба Русе(Сватбен фотограф Русе/Сватба хотел Рига). Ние сме сватбен фото и видео екип, или фото, видео и дрон(Сватбена фотография Русе и видеозаснемане Русе). Всеки един от нас се занимава с най-силното, в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа и си помагаме взаимно. На кратко за публикувания от мен албум. Това са П+К и това е техният уникален ден.

Видеозаснемане Русе

Може да видите част от подготовката на П+К, подписа и забавата в ресторанта. П+К имаха традиционна българска сватба. Наеха ни като видеограф Русе(Видеозаснемане Русе) и фотограф за сватба Русе. Започнахме заснемането от подготовката на Булката. Паолина беше в салон за туниноване. Нямаше толкова нужда от него, но все пак трябваше малко от малко да се напудри. С видеото (Димитър М.) си хванахме нужните кадри и отидохме към апартамента на младоженеца. Той беше в апартамента им и ни очакваше, но видимо доста се притесняваше какво го чака. Доста сериозна подготовка имаше покрай него. Кристиан се облече на бързо и отиде да посрещне гостите си. Видеото ни прецени, че вратовръзката не е много ок и му я фиксна, за да изглежда подобаващо. Кумовете пристигнаха в апартамента на младоженеца.

Сватба Русе

Решихме да излезем пред блока и да тропнем 1 хорце. Така се и случи. После отидохме да вземем булката. Там имаше доста хора и всички бяха с широки усмивки и получихме много топло посрещане. Заснехме си нужните кадри. Паолина се облече и няколко минути по-късно се чу музика. Сватбарите бяха пред вратата й. След няколко минути опити да влязат ,все пак вратата поддаде и хвръкна от касата. Кристиан влезе и си целуна момичето. Много прегръдки и силни моменти имаха.

Фотограф в Русе

Фотограф за сватба в Русе? След като си взехме и булката трябваше да излезем пред блока и да потанцуват малко. Докато слизаха по етажите имаше постоянно хоро. 11 етажа хорце. Доста продължително и изморително, но безаварийно. Всички излязоха и се случи каквото бяха предвидили – едно огромно хоро. От там се запътихме към църва Всех Святих. Ритуала беше сравнително бърз. От там заедно с кумовете и шаферките отидохме да направим малко снимки на предвидените локации. Много лиготии и усмивки имахме през деня. Когато всичко нужно бе заснето се запътихме към най-важната част от целия ден, а именно подписа.

Видеооператор Русе

Видеозаснемане Русе/Видеооператор Русе. Изнесеният ритуал бе в Хотел рига. Самия ритуал бе около 10тина минути , които бяха колкото с усмивки от младоженците, толковаа със сълзи в очите на родители и техните гости. Много емоционален момент за всички ни. Момента в който приключи дори най-силните хора не сдържаха сълзите си. Направихме снимки с всички гости и се запътихме към ресторанта

Сватба в хотел Рига, Русе

Влязохме в ресторанта/ хотел Рига, Русе. Водещият, както и DJ – Илиян помоли всички гости да се изправят и младоженците, заедно с кумовете влязоха в ресторанта. Младоженците бяха захранени, разчупиха питата. Започнаха малко танци. Ние издърпахме двойката и направихме малко кадри на залез. Паолина сияеше, докато Кристиан само искаше да ги оставим да починат. Все пак се съобразяваше със съпругата си, а и с нас като екип. Върнахме се в ресторанта и заснехме цялата сватба, която беше много дълга, забавна и с много силни моменти

Сватба в Рига, Русе

Като Фотограф за сватба Русе трябваше да хвана всичко нужно. С влизането в ресторанта имахме първи сватбен танц с хореография. Веднага след това имахме танц на кумове и на родителите. Кума държа реч, след което започнаха огромни хора да се видят. Всички се забавляваха. Към края на вечерта, както и на повечето сватби имаше хвърляне на букет и жартиер. Всичко се случи както го очаквахме. След това рязаха и торта и направихме финален танц за всички присъстващи. Младоженците се забавляваха докато слушаха парче на KISS. Направихме си обща снимка с тях и нашият ангажимент приключи.

Фотограф за Сватба Русе

Мога да кажа, че тази сватба Русе – хотел Рига ще я запомним с много приятни емоции.

В главните роли – Паолина и Кристиан

Фото и видео екип
Сватбен Фотограф Русе – Стелиан Николов

Видеозаснемане Русе – Димитър М.

Ресторант – Хотел Рига

Водещ и DJ – Илиян Стефанов

Украса – Да и Да

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти