Сватба Тутракан

Сватба Тутракан. Аз не съм само фотограф за сватба Тутракан(Сватбен фотограф Тутракан). Ние сме сватбен фото и видео екип, или фото, видео и дрон(Сватбена фотография Тутракан и видеозаснемане Тутракан). Всеки един от нас се занимава с най-силното, в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа и си помагаме взаимно, а и най-важното за вас – отстъпка от крайната цена. На кратко за публикувания от мен албум. Това са Е+Д и това е техният незабравим и уникален ден. Заснемане на сватба Тутракан.

Фотограф за сватба Тутракан

Може да видите част от подготовката на Е+Д, както и кратката фотосесия на младоженците, изнесения ритуал и забавата в ресторанта. Е+Д имаха модерна и красива сватба. Буукнаха ни като екип Фотограф за сватба Тутракан и Видеооператор за сватба Тутракан (Видеозаснемане Тутракан). След първоначалния ни разговор разбрахме какво ще се изисква от нас и какво трябва да им издадем. Джелил искаше сватбата да се случи, докато Еми искаше да е най-прекрасния ден в живота й. На кратко нещата се случиха както го очакваха. Имаха си традиционно вземане на младоженец и булка.

Заснемане на сватба Тутракан (подготовката)

Джелил беше заедно с кума. Заварихме ги да играят свара. Малко след нас пристигнаха всички шафери и ги накараха да се подготвят за деня. Облякоха момчетата и отидохме да вземем булката. При нея бяха най-близките, както и няколко шаферки, които изобщо не знаеха какво се случва. Хаоса цареше, а ние се забавлявахме. Булката обаче беше с железни нерви и самообладание. Все едно изобщо нямаше сватба. Просто беше перфектната булка. Даже кумата се изнерви на перфектното спокойствие от страна на Еми..хаха. Та. Момичетата се забавляваха. Пиха шампанско, направихме снимки. Джелил се появи с неговия антураж и след малко преговори и подкупи беше допуснат до стаята на булката. Там доста притеснен дори забрави да я прегърне, но случва се. Взехме младоженците и се запътихме на кратката фотосесия.

Изнесен ритуал в Тутракан(Сватба Тутракан)

След фотосесията отидохме към ресторант Хан Дълбока. Гостите имаха уелкъм дринк. Докато се появят младоженците, вече всички бяха заели местата си под дръвчетата за изнесения ритуал. И да най-накрая след няколко часа ритуали се случи и най-красивата част от вечерта. Двамата си казаха взаимно “ДА” и продължихме към ресторанта. Вътре всичко беше украсено почти перфектно. Наистина украсата беше доста хубава. Малко след влизането ни в ресторанта имахме посрещане, питка и менче.

Видеозаснемане на сватба Тутракан

DJ Данчо пусна първата сватбена песен на Еми и Джелил и вечерта официално започна. Видимо хората се забавляваха. Почти нямаше почиващи по масите. Вечерта неуморно кипеше и след смяна на няколко различни стила и след многото хапване и пийване, вечерта беше към края си. DJ Данчо направи игра с надпиване, след което отново малко танци и отидохме към хвърляне на букет. След него имахме и рязане на торта. След всички ритуали остана само зарята, която чакахме. Всичко приключи както започна, а именно – перфектно.

Заснемане на сватба Тутракан

Мога да кажа, че определено тази сватба във Варна ще я запомним като една от най-красивите и емоционални сватби на които сме присъствали. Всичко беше изпипано до съвършенство.

В главните роли – Еманас и Джелил

Фото и видео екип
Сватбена Фотография Тутракан – Стелиан Николов

Видеозаснемане Тутракан  – П.С.
Украса – Жана

Ресторант – Хан Дълбока

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти