Сватба Тракийски Скали Голф Бийч Ризорт

Аз не съм само фотограф за сватба Варна(Сватбен фотограф Варна/Тракийски Скали Голф Бийч Ризорт/Thracian Cliffs Golf & Beach Resort/Заснемане на Сватба Варна/Сватбена фотосесия Варна). Ние сме сватбен фото и видео екип, или фото, видео и дрон(Сватбена фотография Варна и видеозаснемане Варна). Всеки един от нас се занимава с най-силното, в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа. На кратко за публикувания от мен албум. Това са К+В и това е техният незабравим и уникален ден.

Фотограф за сватба Варна

Може да видите част от подготовката на К+В, както и подписа, кратката фотосесия на младоженците и забавата в ресторанта. К+В имаха модерна сватба. Наеха ни като фотограф за сватба Варна(сватбен фотограф Варна) и видеограф(Видеозаснемане Варна). Започнахме заснемането от подготовката на булката, а след това и при младоженеца. Денят на тяхната сватба Тракийски Скали Голф Бийч Ризорт бе през средата на септември. Кристина бе на терасата и се гримираше. Пристигнаха родителите й и на бързо вдигнаха по някоя наздравица. Заснехме нужните кадри и отидохме при младоженеца. Виктор бе с брата на булката , а и неговият кум за деня. Двамата се подготвиха както подобава. Вдигнаха по чаша вино и си казаха по някоя надъхваща реплика. Момчетата бяха готови и се запътихме към мястото за срещата на младоженците.

Заснемане на сватба Варна

Заснемане на сватба Варна? Срещата бе в близост до лобито на една голяма зелена полянка с изглед към морето. Много красиво място. Само нивелацията малко ни бъркаше, но това ние да му мислим. Кристина бе заведена до мястото от брат й и тя продължи сама по пътеката. Пристигна до Виктор и го накара да се обърне към нея. И дамата бяха останали без думи. Гледаха се в продължение на 30тина секунди и само се усмихваха. Накрая се прегърнаха и целунаха. Там направихме част от фотосесията. За наше леееко нещастие точно тогава заваля дъжд. Отправихме се към мястото за изнесеният ритуал.

Изнесен ритуал Тракийски Скали Голф Бийч Ризорт

Фотограф за сватба/Видеозаснемане Варна/Сватба Thracian Cliffs Golf & Beach Resort? Пристигнахме на плажа, а дъжда капеше приятно. Изчакахме го да спре и се отправихме към арката на брега на морето. Младоженеца, заедно с всички гости тръпнаха в очакване. Кристина заедно с нейния пастрок пристъпиха по плажа. Двамата се бяха хванали за ръце и бяха с най-широките усмивки на света. Майките плакоха, младожнеца тръпнеше с нетърпение това нещо да започне най-сетне. Дамата му най-сетне бе до него и ритуала започна. Поетапно двамата си дадоха обетите един към друг и си казаха взаимно да. Подписаха се в документа им. След което кума гръмна бутилката шампанско и разля в чашите. Имаше наздравица, както и сълзи от двете страни. Направихме малко кадри и с присъстващите, след което продължихме с фотосесията на брега на морето. Определено това райско място Тракийски Скали Голф Бийч Ризорт е перфектно за сватби.

Сватба Тракийски Скали Голф Бийч Ризорт/ Thracian Cliffs Golf & Beach Resort

След като заснехме всичко важно и разчупихме фотосесията се отправихме към ресторанта. Бяхме на брега на морето. Със самото пристигане заваляха подаръци и прегръдки към младото семейство. Хората хапнаха малко, след което хванаха микрофона и всеки каза по някоя дума. Тъкмо бяхме към края на речите и се усети как покапва дъждец. Младоженците обаче изобщо не се притесниха от него, а напротив. Точно когато дъжда се усили, Кристина и Виктор излязоха на плажа и започнаха да танцуват. Ако трябва да съм честен, дори не си спомням коя бе първата им сватбена песен, но мога спокойно да кажа, че двамата се бяха понесли на някое супер райско място и виждах само усмивки и любов. Даже се радвам, че го имаше този дъжд. Направи уникална атмосфера. След тяхната песен всички присъстващи се втурнаха към пясъка, за да се включат в купона.

Сватба Тракийски Скали Голф Бийч Ризорт/ Thracian Cliffs Golf & Beach Resort

Сватба Thracian Cliffs Golf & Beach Resort/Сватба Тракийски Скали Голф Бийч Ризорт/Фотограф за сватба? Забавата бе в разгара си, но все пак ни очакваха доста неща по програмата. Двамата разрязаха първото си парче торта. След което имаше хвърляне на букет и жартиер. Конкуренцията за там не бе нещо сериозно, но хората се забавляваха и определено и ние също. Към края на вечерта спокойно мога да кажа, че нямахме сухи места по нас. Техниката не ни предаде. Светкавиците в далечината придаваха едни доста приятни и цветни нотки в кадрите ни. Сватбарите се забавляваха под дъжда. По мой спомен един от последните танци бе как всички присъстващи се бяха хванали за ръце в кръг и танцуваха. След това направихме традиционната за мен снимка с всички присъстващи и така нашият ангажимент приключи, а тяхната история тепърва започва да се пише.

Сватба Варна

Мога да кажа, че определено тази сватба в Сватба Тракийски Скали Голф Бийч Ризорт / Thracian Cliffs Golf & Beach Resort ще я запомним с много положителни емоции.

В главните роли – Кристина и Виктор

Фото и видео екип
Сватбен фотограф Варна – Стелиан Николов

Видеозаснемане Варна – П.С.

Ресторант – Тракийски Скали Голф Бийч Ризорт / Thracian Cliffs Golf & Beach Resort

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти