Сватба Съни Касъл

Аз не съм само фотограф за сватба Варна(Сватбен фотограф Варна/Сватба Съни Касъл Кранево/Заснемане на Сватба Варна/Сватбена фотосесия Варна). Ние сме сватбен фото и видео екип, или фото, видео и дрон(Сватбена фотография Варна и видеозаснемане Варна). Всеки един от нас се занимава с най-силното, в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа и си помагаме взаимно. На кратко за публикувания от мен албум. Това са П+Т и това е техният незабравим и уникален ден.

Фотограф за сватба Варна

Може да видите част от подготовката на П+Т, както и подписа, кратката фотосесия на младоженците и забавата в ресторанта. П+Т имаха традиционна българска сватба. Наеха ни като фотограф за сватба Варна(сватбен фотограф Варна) и видеограф(Видеозаснемане Варна). Започнахме заснемането от подготовката на булката, а след това и при младоженеца. След грим и прическа при Пламена отидохме при Тишката да видим как е и при него. Пичът ни чакаше с голямо нетърпение. На бързо се подготви и отиде да посрещне гостите си. След много усмивки и майтапи, излязоха пред блока, за едно голямо хорце и се запътихме към кумовете. Кумовете решиха да ни скроят номер и накараха всички сватбари да изкачат 10тина етажа докато стигнат при тях. Като изключим това, имаха много хубаво и топло посрещане. Домакините се бяха постарали до съвършенство.

Заснемане на сватба Варна

След това се запътихме към Пламена. При нея цареше хаос и порядък. Доста нетипична комбинация. С пристигането ни в Аксаково се заех да заснема малко кадри с нейните приятелки. От някъде се появи майката с пушка. Абе стана купон. Пред къщата брат й беше с рицарски щит и меч. Беше в очакване на младоженеца. Всички гости се радваха за голямото събитие. Докато заснехме всичко нужно за тях, се чу пристигането на сватбарите. След доста спорове пред къщата и подкупи, все пак стената бе премината и младоженеца влезе в стаята при булката. Засили се към нея и….. се оказа, че това не е тя. Един техен приятел се бе дегизирал много добре, но Тихомир нямаше шанс да ги обърка. Докато се разправяха къде е булката, аз бях при нея в стаята и заедно с нея очаквахме да влязат всеки момент. Така се и случи.

Сватбена фотосесия Варна

Фотограф за сватба?Сватбарите нахлуха много бързо. Младоженеца отиде при булката. Целуна я и излязоха за едно огромно хорце и малко кадри с гостите им. След като приключихме с вземането на булката се запътихме към фотосесията, която беше доста непринудена. Сватбена фотосесия Варна? Спряхме в нищото и направихме малко кадри. В ролята си на сватбен фотограф Варна приложих идеите си и вижданията, както и желанията на младоженците. След това се запътихме към Кранево. Там отидохме в Терма Еко. Заснехме доста кадри в самия хотел, както и на плажа. Последната част от нашата локация за снимки бе Съни Касъл Кранево(Sunny Castle Кранево). Там приключихме с финални кадри с повечето гости.

Сватба в Съни Касъл Кранево/Sunny Castle Кранево

Отправихме се към последния етаж на Съни Касъл Кранево/Sunny Castle Кранево. Там ни чакаше нашият DJ и водещ на вечерта Михаил Камбуров. Заснехме нужните кадри и дадохме сигнал, че всичко може да започне. Хората поетапно си заеха местата. Михаил Камбуров даде началото на красивата част. Покани младоженците и кумовете. Те минаха по терасата. Всички им ръкопляскаха и се радваха за тях. Някои не сдържаха сълзите в очите си. В рамките на 10тина минути двамата си казаха взаимно да. Кума кръмна шампанското и разля пенливо вино в чашите. Аз в ролята си на фотограф за сватба Съни Касъл Кранево заснех абсолютно всичко до най-малък детайл. След подписа направихме официални снимки с гледка към морето. Дори лекият дъждец не ни притесни. От там се отправихме към ресторанта.

Сватба Съни Касъл Кранево/Sunny Castle Кранево

Сватба Съни Касъл Кранево/Sunny Castle Кранево? Дойде времето за забавата. След всичкото нещо, което се случи през деня, най-сетне дойде момента в който хората ще се забавляват, ще хапнат и пийнат. ДЖ покани младоженците и кумовете в ресотранта. Там имаха традиционно посрещане. Младоженците отново отпиха шампанско, разчупиха пита, а булката ритна менчето. След това имаха официален първи танц. След него забавата започна. Към края на вечерта имахме хвърляне на папионка и букет. Хората се забавляваха и виждах сияние в очите им.

Сватба Варна

Мога да кажа, че определено тази сватба във Варна- ресторант Съни Касъл Кранево/Sunny Castle Кранево ще я запомним с много положителни емоции.

В главните роли – Пламена и Тихомир

Фото и видео екип
Фотография – Стелиан Николов

Видеозаснемане Варна – П.С.

DJ/Водещ – Михаил Камбуров

Ресторант – Съни Касъл Кранево

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти