Сватба Стара Загора

Аз не съм само фотограф за сватба Стара Загора(Сватбен фотограф Стара Загора, сватбен фотограф Стара Загора). Ние сме сватбен фото и видео екип, или фото, видео и дрон(Сватбена фотография Стара Загора и видеозаснемане Стара Загора). Всеки един от нас се занимава с най-силното, в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа и си помагаме взаимно. На кратко за публикувания от мен албум. Това са M+A и това е техният уникален ден.

Сватба в Стара Загора

Може да видите част от подготовката на М+А, фотосесията, изнесения ритуал и купона в ресторанта. М+А имаха максимално изчистена сватба. Наеха ни като екип сватбен фотограф Стара Загора(Сватбена фотография Стара Загора) и видеозаснемане Стара Загора. Поради усложненията от псевдо вируса и пандемията направиха сватбата си малко по-различно от предвиденото, но пък стана в тесен семеен кръг и беше по-различна. Още на предварителната среща видяхме, че са уникални душици. Буквално един за друг. Няма да забравя въпроса ми като ги питах как се запознаха, че получих отговора около час и нещо по-късно и по толкова уникален и детайлен начин разказано, че все 1 беше писано от Дж. Р.Р. Толкин. Почи по същия начин автора обясняваше тревата, цвета и , мириса и , шума и в книгата Властелинът на пръстените…. та много се отдалечихме от нещата.

Заснемане на сватба Стара Загора

На срещата преговорихме уникални неща и уникални глупости. Някои от нещата дори искахме да ги включим в деня им, но поради притеснение как биха реагирали някои хора, всичко отпадна. Та: дойде и деня за сватбата. Започнахме заснемането (Фотограф Стара Загора)от подготовката на булката. Отидохме в салона, а там ни изгониха… лошо за нас, но пък отидохме в апартамента им на спокойствие. Докато пътувахме на там решихме да направим финална почивка преди големия ден. След нея отидохме в апартамента им. Още на вратата им видяхме прагчето “you shall not pass”. Само уникални фенове на фентъзи и много романи биха си взели такава изтривалка за обувки. Изкефихме се и продължихме натам. Звъннахме на вратата и кой ни отвори? Мария и Рошльо. Кумовете ни чакаха в хола и имахме време малко да полафим, преди да започнем действията.

Фотограф за сватба Стара Загора

Както казах и по-горе, аз в ролята ми на Фотограф Стара Загора, това не беше типичната сватба. Всичко в апартамента беше супер спокойно. Никой не знаеше, че хората ще се женят, освен присъстващите. Заснехме украси, дрехи, аксесоари.. всичко. Много кадри на Рощльо и Антон реши да вземе Мария. Влезе в хола – прегърна я, целуна я и падна на колене като за оскар. Беше готино. Финална наздравица и излязохме за фотосесия. Първата сесия беше в парк Бедечка(езерото Загорка). След като си заснехме кадърчетата, се запътихме към Самарското знаме. Знаейки какъв пек ще е там и какво ще излезе като краен материал, мога да кажа, че се получиха много по-добре от очакванията ми. Тъй като гонихме време не наблегнахме на всичко, което искахме за жалост и се запътихме към старозагорски минерални бани.

Изнесен ритуал Стара Загора

Изнесеният ритуал беше с уникална локация. Под огромно дърво. Когато сянката падаше върху него, нещата ставаха перфектни за снимки. На заден фон много зеленина и красива дървена къща. Просто приказно. Заснехме подготовката, украсата, пристигането на гостите и топлите прегръдки. След като ритуала започна, всички гости аплодираха младоженците. Малко след това двамата взаимно си казаха “Да” под арката. Подписаха се и се целунаха. Аз – фотограф Стара Загора – Заснех снимки с всички гости и влязохме в ресторанта.

Сватба в Старозагорски Минерални бани

Сватбената украса в ресторанта беше уникална. В ресторанта всички маси и украсата бяха в народни шевици. Изобщо не го очаквахме. Даже приятелката ми, която сортира този албум се учуди, че няма Хари Потър обстановка. За украсата се бе погрижила агенция Стелина. След заснемането на нужните кадри, всички гости пристигнаха и това означаваше само едно – сватбата официално започва.
Водещата Ели Рибова помоли гостите силно да ръкопляскат и влязоха в ресторанта родителите, после кумовете , а накрая и младоженците. Двамата бяха захранени, ритнаха менчето , цепиха питата и официално бяха поканени на дансинга за първи сватбен танц. Антон и Мария затанцуваха на фона на “Ах, Къде е мойто либе”. След тази песен кумовете и родителите поетапно бяха поканени. След което се появиха танцьори и малко разчупиха обстановката. Непосредствено след това се завъртя и първото хоро.

Сватба в Марица Изток Стара Загора

След много танци и забави, двойката бе поканена извън хотела да видят изненадата от брата на младоженеца. Бяха поканили уникално красиво огнено шоу. След 10-тина минути извън ресторанта, в студената септемврийска вечер на всички не се бе вдигнал адреналина от огненото шоу. Върнахме се в ресторанта и DJ – Жоро се погрижи отново всички да се забавляват с песни от народни мотиви до Еминем и олд скуул рок парчета. Имаше за всички по нещичко. За наше нещастие вечерта беше към края си и пред двойката бе поставена тортата. Разрязаха я, захраниха се и продължихме още малко със забавата. Вечерта приключи след много силна реч от страна на Мария и като за финал водещата Ели Рибова направи финален танц с 1 голяма прегръдка за младоженците. Така приключи и сватбата на Мария и Антон.

Сватба Марица Изток Стара Загора

Мога да кажа, че определено тази сватба в Марица Изток Стара Загора ще я запомним с много положителни емоции. Имаха много различна подготовка, красив изнесен ритуал и малка сватба в тесен кръг 🙂

В главните роли – Мария и Антон

Фото и видео екип
Сватбен фотограф Стара Загора – Стелиан Николов

Видеозаснемане Стара Загора – П.С.

DJ – Жоро

Водеща – Ели Рибова

Ресторант – Марица Изток, старозагорски минерални бани

Сватбена Агенция – Стелина

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти