Сватба София

Аз не съм само фотограф за сватба София(Сватбен фотограф София, сватбен фотограф София). Ние сме сватбен фото и видео екип, или фото, видео и дрон(Сватбена фотография София и видеозаснемане София). Всеки един от нас се занимава с най-силното, в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа и си помагаме взаимно. На кратко за публикувания от мен албум. Това са Г+В и това е техният незабравим и уникален ден.

Сватба в София

Може да видите част от подготовката на Г+В, фотосесията, подписа, изнесения ритуал и купона в ресторанта. Г+В  имаха модерна и максимално изчистена сватба. Наеха ни като екип сватбен фотограф София(Сватбена фотография София) и видеозаснемане София. Започнахме заснемането от подготовката на булката, а след това отидохме в градината при младоженеца. След като двамата бяха готови се видяха в градината на хотела. Влади видимо беше много развалнуван. Глория го потупа по рамото и нещата се нагласиха точно както трябваше. Двамата се прегърнаха доста продължително, целунаха и се запътихме към фотосесията.

Заснемане на сватба София

Глория и Влади си определиха местата за фотосесия. Направихме кадрите. За наш късмет кума на сватбата реши, че не иска клишираните фотосесии и снимки, та доста помогна (до някъде) с разчупването на обстановката. Вместо да отидем на традиционните места в София за снимки , в случая ползвахме конкретни паркчета, а за релакс между кадрите решиха да седнат в 1 гардън бар да пият по мохито. Ех… живот ли бе да го опишеш. От там се запътихме към ритуална зала София. Там ни очакваха с широки усмивки. Влязохме. За под 10 минути двамата си казаха взаимно да, сложиха пръстени, отпиха чаша вино и официално бяха семейство. Малката Софи толкова се беше разчувствала, че трогна всички ни.

Изнесен ритуал София

След като приключигхме с подписа отидохме към хотел Zoo за изнесеният ритуал. Всички гости ни очакваха с нетърпение. Веднага наснимахме всичко нужно, за да можем по максимално бърз начин да започнем и така се и случи. След 20тина минути ритуала започна. Водещата покани шаферите Софи и Орлинчо, след това кумовете и накрая младоженците. Всички гости се радваха на церемонията. След като двамата си казаха обетите един към друг и изпълниха ритуала, всички гости ръкопляскаха от радост. След това направихме малко снимки с всички гости и младоженците.

Сватба в хотел Zoo София

Сватбената украса в ресторанта беше много стилна. За нея се бяха погрижили Ladybug. Гостите се настаниха. Водещият Dj Niki Nikolov приветства младоженците и ги покани в ресторанта. Получиха много силни овации. Малко след като влязоха изпълниха традиционните за нашите сватби – цепене на пита, ритане на менче. Кума държа доста дълга реч, в която разказа половината живот откакто се познават с булката. Хах. Това което запомних бе, че кума е бил ясен преди младоженеца. Не всеки ден се чува такова нещо. Та : След това имахме първи сватбен танц. Малко хорца. Игра с обувки на която видяхме доста нетипични отговори от двойката. След нея още доста танци и игри.

Фотограф София

Dj Niki Nikolov пускаше най-различни стилове. От бг естрада, бг поп, до традиционна фолклорна музика, та чак до френска музика. Имаше за всички по много. Към края на вечерта двойката трябваше да хвърлят букет и папионка. След това се появи уникалното сладко изкушение – прекрасната торта. Двойката разряза тортата и се захраниха взаимно. Това бе на фона на всички гости, които ни бяха заобиколили и запалили бенгалски огън. След като приключихме и с тази част Dj Niki Nikolov започна да миксира най-различни парчета от бавни до супер бързи. Вечерта премина в много забави, усмивки и сълзи от радост.

Сватба София

Мога да кажа, че определено тази сватба в София – хотел Zoo ще я запомним с много положителни емоции. Имаха много силен изнесен ритуал и хората определено не почиваха на дансинга 🙂

В главните роли – Глория и Владислав

Фото и видео екип
Сватбен фотограф София – Стелиан Николов

Видеозаснемане София – П.С.

DJ – Niki Nikolov

Осветление – Niki Nikolov

Ресторант – Hotel Zoo Sofia

Сватбена Агенция – Ladybug

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти