Сватбен фотограф София

Аз не съм само сватбен фотограф София(Фотограф за сватба, заснемане на сватба София). Ние сме сватбен фото и видео екип, или фото, видео и дрон(Сватбена фотография София и видеозаснемане София). Всеки един от нас се занимава с най-силното, в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа и си помагаме взаимно. На кратко за публикувания от мен албум. Това са Е+С и това е техният уникален ден.

Сватба в София

Може да видите част от подготовката на Е+С, подписа, фотосесията и църковният брак.. Е+С имаха модерна и максимално изчистена сватба. Наеха ни като екип сватбен фотограф София(Фотограф за сватба София) и видеозаснемане София. Започнахме заснемането от подготовката на младоженеца. Тъй като Стефан беше готов още преди да отидем, заснехме как помага на кума с обличането. Хайде, имаше и малко кадри и за техния филм. След това отскочихме при Ели. В апартамента й беше задено с кумата, както и с майка й. След като заснехме кокотенията и леките дразги от рода кога да си сложи халатчето и дали гоним време за ритуала, дойде време в който сватбарите бяха пред вратата й. Стефчо в последния момент реши да дойде до апартамента и да я вземе както по старите обичаи, но пък го направиха по модерен начин. Беше семпло, но красиво с много емоции.

Фотограф за сватба София

След това тръгнахме към ритуална зала София(Сватбен фотограф София). Там ни очакваха с широки усмивки. Влязохме. За 10 минути двамата си казаха взаимно да, сложиха пръстени, отпиха чаша вино и официално бяха семейство. Младоженците, както и родителите им едва сдържаха сълзи от емоции. След като приключихме там се запътихме към частта в която фотографа има сериозна роля. Отидохме на фотосесия. Първоначално трябваше да е по-дълга, но … пак имахме около час действие. Направихме кадри около президентството, БНБ и парка в района.

Сватба в София – Църковен брак

Докато се движихме към църквата правихме кадри, които Елито искаше да заснемем.(Сватбен фотограф София) Пристигнахме все пак до Храм “Свети Седмочисленици” София. Влязохме с младоженците. В църквата ни очакваха с широки усмивки. За мое учудване имаше трима човека, които водиха ритуала. Той беше в порядъка около 40 минути. Към края на ритуала се виждаше умората при момичетата. След като и двамата младоженци си казаха да и пред бога нашият ангажимент приключи.

Сватба София

Мога да кажа, че определено тази сватба в София – ще я запомним с много положителни емоции. Лично аз ще го запомня с голямото притеснение на Стефчо, Елито и това как си гледаше часовника, както и непокиса на кумовете 🙂

В главните роли – Елица и Стефан

Фото и видео екип
Сватбен фотограф София – Стелиан Николов

Видеозаснемане София – П.С.

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти