Фотограф Созопол

Заснемане на граждански брак в Созопол. (заснемане на сватба Созопол) В публикувания албум ще видите ритуалната зала в Созопол и част от фотосесията на Сияна и Никола. В ролята си на фотограф Созопол заснех всичко нужно, за да мога да преразкажа денят им както беше.
Подписа се проведе в 1 понеделник. С+Н ме наеха като техен фотограф няколко месеца по-рано. В деня разбрах, че и двамата много се вълнуват.

Подпис в Созопол

Тръгнахме заедно от хотела в който се бяха настанили. (фотограф Созопол/Сватба созопол)По пътя към ритуалната зала в Созопол имахме време да си поговорим и да поснимам. Пристигнахме малко по-рано от очакваното. Много се вълнуваха. Веднага звъннаха на мацката от ритуалната зала, за да попитат дали може да дойде малко по-рано. Така се и случи. Няколко минути по-късно тя беше при нас. Отвори ни вратата. Момичето от ритуалната зала видимо си харесваше професията. Заснех всичко нужно и ритуала започна. С+Н влязоха в залата, а кумовете им ръкопляскаха. Двамата се държаха за ръце. Водещата на ритуала за десетина минути ни отнесе в друг свят. В свят, в който накара С+Н да си кажат взаимно ДА. Момента в който си казаха положителните думички, кума гръмна шампанското. Разля го по чашите и продължихме нататък.

Фотограф за сватба Созопол

Никола остави послание в книгата, която ще я разгръщат още мноооого хора. След това се запътихме към т.н. фотосесия Созопол. Там правихме непринудени кадри и такива, които да се почувстват като тийнейджъри. Кумовете от страни се забавляваха. Профилактично ги вкарвахме в някой кадър или ни асистираха за нещо. След около час Сияна ми каза, че не е знаела колко тежко е да се снимат. Това означаваше, че умората си казва думата и ги оставих да продължат пътя си.

Радвам се, че бях част от вашият специален момент. Фотограф Созопол или Сватбена фотография Созопол(заснемане на сватба Созопол)

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти