Сватба Русе

Аз не съм само Фотограф за сватба Русе. Ние сме сватбен фото и видео екип, или фото, видео и дрон. Всеки един от нас се занимава с най-силното, в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа и си помагаме взаимно, а и най-важното за вас – отстъпка от крайната цена, която не е никак малка! На кратко за публикувания от мен албум. Това са Н+Х и това е техният ден.

Сватбата беше направена в Русе.

Mоже да видите част от подготовката на Н+Х, както и кратката фотосесия на младоженците и забавата в ресторанта. Н+Х искаха традиционна българска сватба. Сутринта започнахме заснемането от подготовката на булката. Минахме да видим как е и от страна на младоженеца. Там ни чакаха доста гости. Малко след като приключихме с подготовката на младоженеца, музикантите засвириха народни песни. След като младоженеца беше готов, се отправихме към кумовете. Едно бързо хоро и вече бяхме пред апартамента им. Влязохме вътре. Малко наздравици, снимки и усмивки и нашият кум реши, че преди да тръгнем, трябва да им бъдат изгладени маските за ритуалите. Християн бързо ги изглади и излязохме за още някое хорце. Докато всички се забавляваха и пийваха по малко, Нина пък страшно много се притесняваше какво ще се случи. Как ще я вземат. Дали всичко е идеално и перфектно.

Сватба Русе

И да – беше. Дори бялата котка със сини очи (Миша) имаше синя папионка, перфектно вписваща се на стените и на украсата по-късно. Малко кадри и успокоение към нея и се появиха нашите сватбари. След кратък спор още на входната врата, силата надделя и малко изкъртиха вратата. Влязоха всички и Християн се запъти към неговата прекрасна Нина. Влезе в стаята, засили се към нея, прегърна я и последва дълга целувка.

Фото и видеозаснемане за сватба в Русе…

Историята продължава с кратка фотосесия, а малко по-късно се озовахме към църковния ритуал в Басарбовски скален манастир. След ритуала се запътихме към ресторанта, който имаше своите плюсове и минуси. Като цяло дансинга беше голям, мястото точно до скаличките. Цялата украса и изнесеният ритуал беше направена от Крис Арт. Криси води ритуала. След подписа пред всички гости, имахме официални снимки с тях. След тях Дж Илиян взе нещата в свои ръце и довърши вечерта. Ритане на менче, захранване и първи сватбен танц. Толкова бързо минаха, че сигурно и Н+Х не си спомнят какво точно се е случило. Докато се обърнем и вече беше време за торта, букет и жартиер.

Нина и Християн, макар цялото главоболие с организирането на сватба по време на Covid-19, все пак си задържаха датата, издържаха на цялото напрежение и нещата се случиха.

Мога да кажа, че определено тази сватба Русе ще я запомним.

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти