Сватба Русе

Аз не съм само фотограф за сватба Русе(Сватбен фотограф Русе, сватбен фотограф Русе). Ние сме сватбен фото и видео екип, или фото, видео и дрон(Сватбена фотография Русе и видеозаснемане Русе). Всеки един от нас се занимава с най-силното, в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа и си помагаме взаимно. На кратко за публикувания от мен албум. Това са Г+Й и това е техният незабравим и уникален ден.

Сватба в Русе

Може да видите част от подготовката на Г+Й, вземането им, църковния брак, изнесения ритуал и забавата в ресторанта. Г+Й  имаха традиционна българска сватба с абсолютно всичко, което можехме да се сетим. Буукнаха ни като Сватбен фотограф Русе(Сватбена фотография Русе) и видеозаснемане Русе. Започнахме заснемането от подготовката на булката, а след това и при младоженеца. След грим и прическа при Габи отидохме при Данчо. Той ни чакаше психически подготвен за големия ден. Със самото влизане видяхме котката и им и веднага влязохме в спалнята да се облече. Докато направим 2-3 тестови кадъра и той вече беше почти готов. На бързо се облече и отиде да види гостите си. След леко приготовление и подготовка се запътихме към кумовете, които се оказаха в същия апартамент..хаха… Направихме нужното, за да стане по-интересно за всички ни и след това се запътихме към булката.

Заснемане на сватба Русе

Габи беше в една красива къща. За първи път платформата Пинтерест да свърши повече от перфектна работа. В стаята, от която трябваше да я вземем беше просто перфектно изпипано. Булченската рокля бе закачена на красив манекен. Надписите в стаята, големия диван.. абе беше готино. Направихме малко позьорски снимки и данчо с компанията вече беше пред къщата. След сериозни преговори го пуснаха вътре. Мина се на мина малко време и вече бяха пред вратата й. Сериозните подкупи и бруталното блъскане на вратата означаваше само едно – Габи изгоря. Около минута по-късно Йордан и компания вече бяха вътре. Малко сълзи и силни прегръдки и се запътихме към двора на къщата. Малко почивка и музикантите засвириха. Големи хора се завъртяха. Дори голямата жега не им пречеше да играят както младоженците, така и гостите им.

Църковен брак в Св. Троица Русе

След това отидохме на кратка фотосесия и след нея имахме църковен брак в хр. Света Троица гр. Русе. Църквата е една от най-старите в града. Двойката видимо държеше много на църковния брак и наблегнах да имат доста кадри от там. След като отчето ги венча се запътихме към кратка фотосесия и след това към ресторант Casa Maria Русе

Сватба в ресторант Каса Мария

Сватбената украса в ресторанта беше както семпла, така и стилна. Гостите на младоженците ни чакаха. Заснехме нужните кадри и започна ритуала. След 10 минути двамата взаимно си казаха “Да” и продължихме нататък. Вече не се притесняваха как ще продължи вечерта. След кадри с гостите им, влязохме в ресторанта. Там ни чакаха DJ Деян Добрев, DJ Марти и Дияна. Няколко минути след влизането ни , всички гости вече се бяха настанили, приготовленията за първия официален ритуал в ресторанта течеше в пълна сила и да – вече обявиха официално вечерта. Двойката влезе през вратите на заведението и получиха нужните аплодисменти от всичките им гости. След захранване на младоженците, разбулване, пийване на шампанско и цепене на питата , достигнахме първият им сватбен танц.

Сватба Русе, Каса Мария

DJ Деян пусна “Невена и Годжи – Любов” и двойката затанцува. През това време DJ Марти пусна пушек машината. Гостите се наслаждаваха на танца им. След приключването им получиха много аплодисменти. След тях излязоха на дансинга кумовете и родителите на младоженците. Водещата държеше вниманието на всички гости и бързо ги накара да излязат всички на сцената. Много бързо им каза кой какво да прави и нещата се получиха. Гостите се отпуснаха и нещата поетапно започваха да се случват. След много хора, танци, надигравания, танцова формация и т.н. дойде време за рязане на тортата. Беше уникално вкусна и много красива. След като двойката я разряза и се захраниха, водещата обяви всички гости да излезем от ресторанта и за изненада на всички – имаше заря. След нея влязохме отново в ресторанта за финалната част. След хвърляне на букет, жартиер и много танци вечерта приключи подобаващо, а именно – всички останаха доволни.

Сватба Русе

Мога да кажа, че определено тази сватба във Русе- ресторант Каса Мария ще я запомним с много положителни емоции.

В главните роли – Габриела и Йордан

Фото и видео екип
Сватбен фотограф Пловдив – Стелиан Николов

Видеозаснемане Пловдив- П.С.

DJ – Деян Добрев

Осветление – DJ Марти

Водеща – Деяна

Формация – Русчук

Ресторант – Каса Мария, Русе

Сватбена Агенция – Нели Радева

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти