Сватба Пловдив

Аз не съм само фотограф за сватба Пловдив(Сватбен фотограф Пловдив, сватбен фотограф Раковски). Ние сме сватбен фото и видео екип, или фото, видео и дрон(Сватбена фотография Пловдив и видеозаснемане Пловдив). Всеки един от нас се занимава с най-силното, в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа и си помагаме взаимно. На кратко за публикувания от мен албум. Това са А+И и това е техният незабравим и уникален ден.

Сватба Раковски

Може да видите част от подготовката на А+И, вземането им, църковния брак, изнесения ритуал и забавата в ресторанта. А+И имаха типична традиционна българска сватба с абсолютно всичко, което можехме да се сетим. Буукнаха ни като Сватбен фотограф Пловдив(Сватбена фотография Пловдив) и видеозаснемане Пловдив. Започнахме заснемането от подготовката на булката, а след това и при младоженеца. След грим и прическа при Ани отидохме при Иван да видим как се чувства. Личеше си неспокойството в очите му. След малко разговори и подготовката му, излязохме в двора на къщата да се почерпи с приятели, да се види с близки и приятели. След това направиха някое друго хорце и отидохме към кумовете. Те ни очакваха както типичните кумове – супер подготвени и много гостоприемни. След хапване, пийване, хорце се запътихме към булката.

Заснемане на сватба Пловдив

Ани беше в къщата с близки и приятели. Закачаше ботониерки. Прегръщаше се с приятели. Изобщо не си личеше, че ще се омъжва. Няколко минути по-късно нещата се обърнаха. В стаята влязоха 10тина човека, чакайки Иван да дойде и да го саботират. В момента в който се появи младоженеца, видимо и двамата усмихнати – той се запъти към Ани и я целуна. След търсене на обувка и малко подпомагания с парички всичко се случи. Излязохме в двора на къщата за малко наздравици, прегръдки и да уважат всички гости. След това имахме две хорца пред къщата и се запътихме към църква Свети Архангел Михаил в Раковски. Това е католическата църква.

Църква Свети Архангел Михаил в Раковски(Сватба Пловдив)

Свети Архангел Михаил в Раковски? Това е меко казно най-красивата църква в цяла България. Без да преувеличавам. Още преди години като разбрах от отец Венци за нея я проверих. Наистина е красива. В деня на сватбата влязохме в нея и не беше просто красива, а уникална! Та … младоженците бяха оторизирани от отчето. Малко след това се чу мелодията, която ги подкани да влязат. Докато свириха на органа в църквата, младоженците влязоха. Минаха покрай всичките им приятели и роднини. Седнаха на пейката и се заслушаха в службата на отчето. След 20тина минути двамата вече си бяха сложили пръстените. Бяха отпили вино и се бяха подписали в книгата. Излязохме от църквата на фона на звъна от камбаните. Младоженците пуснаха бели гълъби пред входа на църквата и се запътихме към фотосесията.

Сватба в ресторант 23ти километър Раковски, Пловдив

След фотосесия в приказната гора се запътихме към ресторанта. Приготовленията течаха с пълна сила. Преди малко даже разбрах, че не са ползвали сватбена агенция – БРАВО! Украсата е супер. Малко от нея има обаче в албума. Гостите постепенно се събраха и часа настъпи. Влязоха младоженците и отидоха пред т.н. арка на която им беше изнесения ритуал. Двамата си казаха взаимно да и подписаха. След което бяха захранени, цепиха пита и Ани ритна менчето. След малка пауза дойде и първият им сватбен танц. Перфектно осветен от колегите от Dynacord Ани и Иван затанцуваха и 4те минути от танца се бяха понесли на друго място. След това имахме танц и на кумовете.

Сватба Раковски, Пловдив

След официалните танци дойде времето и за първото огромно хоро. Над 160 човека се бяха хванали заедно да танцуват. Съвсем малко не достигаше , за да покрият периметъра за пълен кръг. Беше просто красиво. След няколко подобни парчета, дойдоха интересните неща за гостите. Иван влезе през входа на заведението, държащ под ръка гайда и засвирил перфектно. Гостите бяха изумени, защото не знаеха, че е толкова добър. Няколко секунди след него пристигнаха формация Наздравица. Пичовете просто накараха абослютно всички да настръхнем и да се насладим на шоуто им. След тях имахме още малко танци, хвърляне на букет, жартиер и още 1 хубава изненада с огнено шоу. Всички гости очакваха, че след него вечерта е приключила, но се оказа, че има още 1 изненада за абсолютно всички. Танцьори с различни типове облекла хванаха вниманието на всички ни. От народни носии до секси чистачки. Абе имаше от всичко и за всички.

Сватба Пловдив

Мога да кажа, че определено тази сватба в Пловдив- ресторант 23ти километър ще я запомним с много положителни емоции.

В главните роли – Ана и Иван

Фото и видео екип
Сватбен фотограф Пловдив – Стелиан Николов

Видеозаснемане Пловдив- П.С.

DJ – Георги Драндаров

Осветление – Dynacord

Формация – Наздравица

Ресторант – Хотел Корал, Варна

Агенция – Михаела Балабанска / Стефи арт

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти