Сватба Плевен, Двете Сърнета

Сватба Плевен. Аз не съм само фотограф за сватба Плевен(Сватбен фотограф Плевен). Ние сме сватбен фото и видео екип, или фото, видео и дрон(Сватбена фотография Плевен и видеозаснемане Плевен). Всеки един от нас се занимава с най-силното, в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа и си помагаме взаимно, а и най-важното за вас – отстъпка от крайната цена. На кратко за публикувания от мен албум. Това са П+Х и това е техният незабравим и уникален ден.

Сватба Плевен

Може да видите част от подготовката на Х, както и вземанките, подписа, кратката фотосесия на младоженците и забавата в ресторанта. Х+П имаха традиционна българска сватба. На техния ден имаше единствено фотографско присъствие. В случая бяхме двама. Докато Наско заснемаше младоженеца и хорцата пред блока, аз бях при булката.Фотограф за сватба Плевен. При нея бяха майка й и няколко близки. Братовчедката беше в ролята на гримьорка и тя направи грима. След това Хриси се облече в бялата рокля и зачака сватбарите. Докато си говорихме, чухме музикантите пред блока. Неусетно след това всички влязоха. Пламен беше събрал куража и веднага с влизането в дневната, я прегърна и целуна. Малко снимки с гостите и последни хорца пред дома на булката. Направи ми приятно впечатление облеклото на музикантите. Рядко се среща такъв подбор от работни дрехи. Евала!!!

Фотограф за сватба Плевен

След емоциите покрай вземането на Христина, се запътихме към ритуалната зала. Малко снимки пред нея и влязохме. След като официално младоженците бяха поканени, всички ръкопляскаха и Х+П влязоха в залата. Малко след това се подписаха и казаха взаимно ДА. Сложиха си халките Хората ръкопляскаха, а най-близките не сдържаха сълзите си. Младоженците отпиха по чаша пенливо вино и се запътихме към кратката фотосесия. Тъй като гонихме време , направихме снимките и се отправихме към ресторант Двете Сърнета.

Сватба в Двете Сърнета, Плевен

Влязохме в ресторанта. Водещата приветства младоженците с добре дошли и ги накара да преминат през бялото платно. След това младоженците и кумовете бяха захранени и цепиха питката. Интересното в случая беше, че Пламен взе по-голямата част, а очаквахме да е при Христинка. Всички седнаха по масите и кума стана да си каже тежката реч. Тежка реч с тежка чаша 😉 Много бързо му беше подменена неговата с една по-голяма халба. След речта започна и официалната част. Дансинга бе открит от младоженците. Веднага след това беше и песента на кумовете, както и кумското хоро.

Сватба Плевен

Ресторанта е много красив. Храната е вкусна, но мястото за танцуване е изключително малко. Хората се редуваха кой ще става да танцува, но все пак стана купон и хората се забавляваха. Към края на тяхната история донесоха тортата. Младоженците разрязаха парче за захранване. Кумовете имаха за омазване. Накравя всичко приключи с един общ танц и силни прегръдки.

В главните роли – Христина и Пламен

Фото екип

Сватбен фотограф Плевен – Атанас В.

Сватбена Фотография Плевен – Стелиан Николов

Ресторант – Двете Сърнета, Плевен

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти