Сватба Плевен, Хотел Кайлъка

Сватба Плевен. Аз не съм само фотограф за сватба Плевен(Сватбен фотограф Плевен). Ние сме сватбен фото и видео екип, или фото, видео и дрон(Сватбена фотография Плевен и видеозаснемане Плевен). Всеки един от нас се занимава с най-силното, в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа и си помагаме взаимно, а и най-важното за вас – отстъпка от крайната цена. На кратко за публикувания от мен албум. Това са С+Г и това е техният незабравим и уникален ден.

Сватба Плевен

Може да видите част от подготовката на С+Г, както и кратката фотосесия на младоженците,, изнесения ритуал и забавата в ресторанта. С+Г имаха модерна и красива сватба. Буукнаха ни като екип Фотограф за сватба Плевен и Видеооператор за сватба Плевен (Видеозаснемане Плевен). Поради пандемията първата дата отпадна. Надяваме се сега да беше по-добрия вариант. Сутринта започнахме с поглед на булката от салона за красота. Там заснехме малко кадри и лафихме с булката и кумата. Докато ги подготвяха, отидохме да видим какво прави младоженеца и кума. През това време двамата бяха събрали сили и решиха в последния момент сватбата да не се случи както я бяхме преговаряли. Буквално в 12 часа на обяд решиха, че ще имаме вземане на булката и буквално за 10 минути кума намери оркестър! Евала!!!

Заснемане на сватба Плевен (подготовката)

Георги пък след много навиване от наша страна, в случая получихме подкрепа и от кумата, та вместо да се случи стандартно вземане от хотелската стая, Георги се облече с военните си дрехи. Буквално цялата екипировка. От кубинките до каската, включително пистолет, пълнители, гранати и т.н. Беше различна подготовка. След като той се облече, влязоха кума и музикантите. Тогава видяха какво се случва и какво предстои. Всички бяха в шок. Ние пък се забавлявахме, защото знаехме какво ще последва. След малко танци в апартамента на Георги се запътихме към хотел Кайлъка, за да вземем нашата булка.

Видеозаснемане на сватба Плевен

Булката ни беше събрала цялото спокойствие на света. Дори след сериозното забавяне заради прическата й, все пак нямаше видима паника в лицето й. Малко след влизането ни в хотела заснехме роклята, аксесоарите и т.н. Като всяка булка, женена за военен, в случая и тя военна сложихме и 1 пистолет за всеки случай. Направихме малко кадри и през това време младоженеца се качи на етажа. Идея си нямаше какво я чака. Момента в който Георги влезе в стаята, тя беше на ръба на шока от изненада. Изобщо не го очакваше. След малко дърпане от нейна страна, тъй като не можеше да повярва какво се случва, все пак се съгласи да я ‘вземе’.

Изнесен ритуал в Плевен(Сватба Плевен)

След емоциите в хотелската стая се запътихме към фотосесията ни. А след това към уелкъм дринк и изнесен ритуал. Веднага след сесията отидохме в ресторанта. Там ни чакаха всички гости и с голямо очакване и широки усмивки, всеки искаше да се види с младоженците. Всеки искаше снимка с тях, както и някоя друга прегръдка. Непосредствено след това беше и красивия изнесен ритуал. Преминаха през бялото платно непосредствено след 3 шаферки , които хвърляха цветчета рози. След това започна и ритуала. На фона на зелените дръвчета и перфектното време се случи и той. Двамата си казаха взаимно “ДА. Подписаха се и си сложиха халките. Хората ръкопляскаха, а най-близките не сдържаха сълзите си.

Сватба в Хотел Кайлъка, Плевен

Влязохме в ресторанта. Нашият DJ и водещ Деян Добрев приветства младоженците да влязат в ресторанта. Започнахме с чаша шампанско, чупене на пита и ритане на менче. След това имахме първи сватбен танц. Малко след това имаше различни типове танци и младоженците решиха да разчупят малко стандартните клишета. Купата хвана микрофона на DJ-я и цяла вечер беше перфектното МС. Повярвайте ми – снимал съм стотици, а може би хиляди ангажименти, но такова МС не бях виждал! Към края на вечерта на фона на разнообразна музика и хора танцуващи на дансинга, дойде и момента в който сватбата стана още по-различна. Дойде момента за жартиера. Там се намеси кумата и направи уникално шоу за всички (Особено за мъжете!). След хвърлянето на букета и жартиера дойде и тортата, където в случая кума помогна да бъде разрязана. Опредлено се получи една доста красива и различна сватба.

Сватба Плевен

Мога да кажа, че определено тази сватба в Плевен- Хотел Кайлъка ще я запомним със смесени чувства. Супер положителни откъм цялостното разчупване на клишетата, както и много емоционалните моменти и негативите от страна на Хотела.

В главните роли – Стефани и Георги

Фото и видео екип
Сватбена Фотография Плевен – Стелиан Николов

Видеозаснемане Плевен – П.С.

Dj и Водещ: Деян Добрев

Ресторант – Хотел Кайлъка, Плевен

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти