Сватба Плевен

Аз не съм само фотограф за сватба Плевен(Сватбен фотограф Плевен/Сватба Липите, Сватба в Николово). Ние сме сватбен фото и видео екип, или фото, видео и дрон(Сватбена фотография Плевен и видеозаснемане Плевен/Видеозаснемане на сватба). Всеки един от нас се занимава с най-силното, в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа и си помагаме взаимно. На кратко за публикувания от мен албум. Това са П+С и това е техният уникален ден.

Видеозаснемане Плевен

Може да видите част от подготовката на П+С(Видеозаснемане на сватба Липите Николово), църквата, подписа и забавата в ресторанта. П+С имаха традиционна българска сватба. Наеха ни като видеограф Плевен(Видеозаснемане Плевен) и фотограф за сватба Русе. Започнахме заснемането от подготовката на Булката. Патрисия беше в салон за красота. Нямаше толкова нужда от него, но все пак трябваше малко от малко да се напудри. С видеото (П.С.) си хванахме нужните кадри и отидохме към апартамента на младоженеца. Той беше в апартамента им, а там имаше доооста хора. Стилиян се облече на бързо и отиде да посрещне гостите си. Малко след това се появиха и музикантите, та деня започна официално за всички ни. Излязохме пред блока. Тропнаха 1 хорце и се запътихме към кумовете.

Сватба Плевен

В ролята на фотограф за сватба държах контакт с хората. Докато пътувахме към кумовете разбрахме, че кумата тъкмо е излязла от салона и трябва да се позабавим пред тях. Това беше сериозно изпитание и за нас, за кумовете и за сватбарите. Едните бързаха да се подготвят, пък другите се чудиха как да се забавят. Та кума Станислав реши да поеме сериозната задача и да излезе пред блока, за да спечели малко време. Това беше едно от най-дългите северняшки хора на които сме били. Може би 8-10 минути всички танцуваха. Имахме зелена светлина, хорото приключи и се запътихме към апартамента им, където ни чакаше кумата, прекрасна както винаги. Всички вече бяха хвърлили водите и искаха само да пийнат нещо студено и в големи количества. Хаха. Така се и случи – всички пийнаха по нещо, а ние отидохме при булката.

Фотограф в Плевен

Фотограф за сватба в Плевен? Патрисия ни чакаше. Хванахме си нужните кадри на роклята и я оставихме да се облече на спокойствие. После пощракахме малко допълнителни неща. Докато чакахме сватбарите, които учудващо за всички ни окъсняха, все пак поснимахме още неща. Докато си лафехме в апартамента им, чухме сирените на автомобилите и малко след това музика. Това означаваше само едно нещо – продължаваме с процедурите. Стилиян се пребори с всички изпитания и влезе в стаята. Булката беше допълнително закопчана с белезници за които за наш шок нямаше ключове, но все пак се измъкна от клопката. Излязохме пред блока – изиграха едно бързо хорце и се запътихме към бърза фотосесия и църковен брак.

Видеооператор Плевен

Видеозаснемане Плевен/Видеооператор Плевен/Фотограф за сватба. Църквата приключи сравнително бързо. Там двамата вече бяха по-спокойни, тъй като деня официално започна и наваксахме с графика. Отчето им каза и няколко хубави финални думи, та от там се запътихме към бърза фотосесия. Така се и случи- направихме кадрите и отидохме към ресторанта, тъй като ни чакаше изнесеният ритуал. Изнесеният ритуал бе в ресторант Липите.Сватба в Николово. Самия ритуал бе около 10тина минути , които бяха колкото с усмивки от младоженците, толковаа със сълзи в очите на родители и техните гости. Всичко беше почти перфектно. Само слънцето малко ни мъчеше, но това беше нашият проблем. След като и двамата си казаха да, последваха снимки с гостите им и се запътихме към ресторанта.

Сватба в Липите Николово

Влязохме в ресторант Липите Николово. Украсата беше топ. В ролята си на фотограф за сватба – заснех всичко нужно. За нея се беше погрижила сватбена агенция DejaVu. DJ Мариян Николов(DJ Manchini), а водеща Теодора Цанева. Теодора помоли всички гости да се изправят и младоженците, заедно с кумовете влязоха в ресторанта. Младоженците бяха захранени, разчупиха питата. Започнаха малко танци. Направиха първи сватбен танц. Вечерта офицаиално започна. Хората се забавляваха. Когато водещата и DJ-ят почиваха, за приятната атмосфера имаше и нает оркестър. Близки на младоженците профилактично хващаха микрофона и запяваха по нещо. Имах чувството, че само аз съм музикален инвалид, тъй като който хващаше микрофона, нещата бяха доста по-добре от очакваното.

Сватба в Липите

Като Фотограф за сватба Липите трябваше да хвана всичко нужно. От влизането в ресторанта, през първи сватбен тан. Кума държа доста хубава реч. За наше щастие не започна с клиширани фрази. За атмосферата вътре имаше два различни екипа и очевидно всички се забавляваха. Към края на вечерта, както и на повечето сватби имаше хвърляне на букет и жартиер. Всичко се случи както го очаквахме. След това рязаха и торта и направихме финален танц за всички присъстващи, като някои от тях имаха и бенгалски огън. Младоженците се забавляваха докато слушаха тяхното финално парче, но само за филма. Тепърва ще имат още много песни да танцуват заедно. Направихме си обща снимка с тях и нашият ангажимент приключи.

Фотограф за Сватба Плевен

Мога да кажа, че тази сватба Плевен- ресторант Липите ще я запомним с много приятни емоции.

В главните роли – Патрисия и Стилиян

Фото и видео екип
Сватбен Фотограф Плевен- Стелиан Николов

Видеозаснемане на сватба – П.С.

Ресторант – Липите

Водеща – Теодора Цанева

DJ – Мариян Николов(DJ Manchini)

Украса – DejaVu

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти