Сватба Плевен

Аз не съм само фотограф за сватба Плевен(Сватбен фотограф Плевен/Сватба в Плевен). Ние сме сватбен фото и видео екип, или фото, видео и дрон(Сватбена фотография Плевен и видеозаснемане Плевен). Всеки един от нас се занимава с най-силното, в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа и си помагаме взаимно. На кратко за публикувания от мен албум. Това са М+С и това е техният незабравим ден.

Фотограф в Плевен

Фотограф в Плевен/Фотографи Плевен/Сватба Плевен/Сватба Ферия?Може да видите част от подготовката на М+С, подписа и забавата в ресторанта. М+С имаха традиционна българска сватба. Наеха ни като фотограф Плевен(Сватбена фотография Плевен/Сватбен Фотограф Плевен) и видеограф за сватба Плевен/Видеозаснемане Плевен. Започнахме заснемането от подготовката на Булката. Мануела беше в салон за красота. Видяхме се с нея. Побъбрихме и поснимахме. Отидохме в къщата й. Довършихме нужните кади. Там беше украсено и подготвено както подобава. Изкефихме се. Отидохме при младоженеа. Къщата на домакините бе уникално красива. Сашо изобщо не бързаше с подготовката си. Ние си заснехме каквото ни трябваше.

Сватба Плевен/Сватба в Плевен

Сватба в Плевен? След като младоженеца ни бе готов, се запътихме към кумовете, които ни чакаха в апартамента им. С пристигането ни, малката им дъщеричка направи няколко спринта по етажите, за да съобщи на родителите си, че пристигат сватбарите. Кумовете ни очакваха с широки усмивки. Светльо изкачи етажите и отиде да ги покани да се включат в забавата. Кума от своя страна му каза, че първо трябва Светльо да почисти коридора и да му лъсне обувките. След това ще правят каквото е нужно. Така и се случи. Светльо хвана 1 метла и избърса бода, а след това скоростно лъсна обувките на кума. Все пак преди да тръгнем за булката кумовете ни поканиха да се подсилим. Всички гости влязоха да хапнат и пийнат по малко. Когато бяха готови, се запътиха към булката.

Видеозаснемане Плевен

След като взехме младоженеца се запътихме към кумовете. Бяхме доста автомобили и всички бяха готови с положително настроение. Макар горещият ден, никой не го спираше да танцува и да се забавлява. Кумовете ни чакаха с много големи усмивки и сериозна подготовка. След няколко прегръдки и наздравици се изви 1 голямо хоро в двора на кумовете. След него се запътихме към булката. Мануела и момичетата ни очакваха. Направихме малко кифленски пози и чупки и се чуха сватбарите. Това бе сватбата в която момичета заключиха фотографа с булката в стаята… След няколко минути опити да изляза и да хвана нужното, все пак нещата се случиха. Заснех кадрите, които ми трябваха и отново отидох при булката. Докато и обяснявам кое как да се случи ииии сватбарите влязоха в стаята. Сашо влезе в стаята, целуна мануела и я изведе от къщата на родителите й.

Видеооператор Плевен

Видеооператор Плевен/Видеозаснемане Плевен?? След като излязохме от къщата на Мануела, музикантите предразположиха всички да се забавляват и да продължат с големите хора. От там се запътихме към къщата на младоженеца. Там имахме изнесен ритуал. Скептичен в началото като чух, че ще има ритуал в къщата, но нещата бяха изпипани до съвършенство. Наистина беше много красиво. Рядко греша с преценката си. Имаше поставени щъркели около басейна. На всеки 1 от тях имаше бутилка хубаво шампанско. Времето беше с нас. Всичко стана перфектно. Малко след като влязохме в къщата започна и ритуала. Поканиха кумовете, а после и младоженците. Ритуала беше около 10тина минути. След него имаше малко танци и комерсиална музика. Хората се усмихваха, прегръщаха, танцуваха и похапваха от вкусните хапки.

Фотограф за сватба Плевен

Фотограф за сватба Плевен/Фотограф Плевен. След като приключихме и с това нещо се запътихме към Кайлъка да направим фотосесия. Младоженците ни слушаха и нещата станаха както по учебник. Времето беше с нас. В парка почти нямаше хора около нас. Часа за фотосесията беше почти в идеалното време. Така ще го кажа – само аматьор в случая би сгрешил. Заснехме нужните кадри. Младоженците имаха шанс малко да се позабавляват докато ги снимахме. Разчупихме всичките натоварвания през деня. След това се запътихме към ресторант Ферия.

Сватбена зала Ферия(Сватба Ферия), Плевен

Сватба Ферия?? В ролята си на фотограф за сватба Ферия/фотограф за сватба Плевен – трябваше да хвана всичко нужно. Заснехме украсата, част от гостите с младоженците. Първи сватбен танц. Веднага след това имахме танц на кумове и на родителите. Вечерта официално започна с професионалистите от оркестър Орфей. До сега никога не съм бил с тях на ангажимент. Мога да кажа само 1 дума за тях- професионалисти. Към средата на вечерта се появи изненадата към младата част от аудиторията. Синан излезе да изпее малко песни. Хората се забавляваха, снимаха с него. Стана много незабравимо за много от гостите. Вечерта продължи с много кръшни танци и огромни хора. Като професионалист и част от празника мога да кажа – браво. Много добре организирана сватба. Много красива!

Фотограф за Сватба Плевен

Мога да кажа, че тази сватба Плевен зала за сватби Ферия ще я запомним с много приятни емоции.

В главните роли – Мануела и Сашо

Фото и видео екип
Фотография Плевен – Стелиан Николов

Видеозаснемане Плевен – П.С.

Ресторант – Ферия

Оркестър – Орфей

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти