Фотограф за Сватба Перник

Аз не съм само фотограф за сватба Перник(Сватбен фотограф Перник). Ние сме сватбен фото и видео екип, или фото, видео и дрон(Сватбена фотография Перник и видеозаснемане Перник). Всеки един от нас се занимава с най-силното, в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа и си помагаме взаимно. На кратко за публикувания от мен албум. Това са И+М и това е техният незабравим ден.

Сватба Перник

От албума може да видите част от подготовката на И+М, църковния брак, подписа и забавата в ресторанта. И+М имаха традиционна сватба с модерни мотиви. Наеха ни като Фотограф Перник(Фотограф за сватба, Сватбена фотография Перник) и видеограф за сватба Перник. Започнахме заснемането от подготовката на Булката. Ирена беше във фризьорския салон. С няколко питанки точно къде се намира, го намерихме. Отидохме при нея. Тя избощо не беше притеснена имайки предвид, че времето си играеше шеги с нас, но каквото-такова. Поговорихме си с нея, свършихме си работата и отидохме към кума. Навигацията малко ни прецака и минахме през уникални окопи, а бяхме с малък автомобил, но стигнахме без да го потрошим. Пристигнахме при Методи. Той беше в къщата на кума. Посрещнаха ни с широки усмивки и доза шеги. Абе виждаше се, че сватбата ще е различна.

Видеозаснемане Перник

Двамата си цъкаха на PS5-цата и слушаха Rammstein. (Сватба Перник, Видеозаснемане Перник, Сватбена фотография Перник) По някое време се усетиха, че ще окъснеят и започнаха да се обличат. Кума докато излезе от стаята, вече се върна готов за деня. Методи докато се подготвяше осъзна, че трябва малко да се надъха. Пусна малко по-силно парчето на Rammstein. Секунди по-късно се чу кума да влиза с китарата. Абе беше си купон. Колегата с видеото не очакваше точно това ха-ха 🙂

Методи се облече и трябваше да тръгнем посока срещата им, която бе непосредствено до парка. С колегата отидохме при Ирена. Заснехме нещата, които се случваха. Макар, че пазихме тишина заради Лъчко, всичко беше повече от перфектно за нас. Имахме време да хапнем и по парче торта. Момента в който трябваше да излезем от апартамента й, обаче времето реши да не е с нас и заваля.

Фотограф в Перник

Фотограф за сватба: Ирена все пак не я бъркаше и заедно с кумата се качиха в колата. Отидохме при момчетата. Младоженците се видяха взаимно. Методи видимо по кадрите ми, на моменти му бе трудно да сдържи сълзи. Двамата се видяха, прегръщаха, целуваха. Направихме няколко кадъра с кумовете и отидохме на фотосесия. Точно започнахме да снимаме и времето стана от облачно и дъждовно, на супер-горещо и слънчево. Найс, а…хахаха. Все пак времето пак не бе с нас и ни съкрати още малко от сесията. На нас ни бе достатъчно това, което имахме като материал и младоженците влязоха в църквата. Поетапно всички се събраха вътре. Ритуала започна. Двайсетина минути по-късно двамата вече бяха съпруг и съпруга пред господа. Излязохме от църквата, а на вън уникално горещо време и почти не се виждаше да е валяло. Двойката излезе от църквата. Всички им ръкопляскаха, а малко след това всички се запътихме към ресторанта.

Видеооператор Перник

Влязохме в хотел Струма. (Видеозаснемане Перник)На втория етаж беше залата за подписа им. Заснехме всичко нужно. Хванахме малко и от уелкъм дринка. Докато погледнем часовниците и вече беше време за ритуал. Всички гости влязоха в залата. Минутка по-късно кумовете се появиха. Те получиха нужните аплодисменти от всички присъстващи. Водещата приветства и младоженеца и точно да се появи Методи и…. се чу мелодия от парче на Rammstein. Всички започнаха да се чудят какво става. Минаха 10-20-30 секунди и повече и точно когато вече всички бяха на принципа “къде е младоженеца” и методи се появи точно на пика на парчето. Готино стана. Всички ръкопляскаха. Младоженеца зае неговото място и всички бяхме в очакване на появата на булката. Секунди по-късно тя се появи съпроводена от татко й. Беше наистина красиво.

Сватба в Хотел Струма, Перник

След като и двамата си казаха взаимно да. Подписаха се. Всички гости бяха радостни , че присъстват на това събитие. (НИЕ КАТО ЕКИП ФОТОГРАФ ЗА СВАТБА И ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ НА СВАТБА ПЕРНИК – СЪЩО!) След като младоженците си размениха халките и отпиха шампанско, булката официално получи и първия семеен документ. Веднага след това всички гости минаха да ги поздравят и да си направят по 1 снимка с тях. След не-леката програма оставихме двойката да си почине няколко минути и всички гости да се настанят в ресторанта.

Сватба ресторант Струма, Перник

Няколко минути след това DJ Иван Петров покани младото семейство официално да влезе в ресторанта. В ролята си на фотограф за сватба Перник заснех нужното. Всички гости станаха на крака и ръкопляскаха. Ирена и Методи, а след тях и кумовете, влязоха в ресторанта. Минаха през бялото платно и без да ги оставяме да отдъхнат, водещият веднага подкани майките да ги захранят. След това имахме наздравица с кумовете и първи сватбен танц. Чухме Море от Любов на БТР и двамата младоженци показаха на какво са способни. Веднага след парчето кумовете имаха танц, а към тях се присъединиха по-голямата част от гостите. Засвириха народни мотиви и огромно хоро се изви. След разнообразна музика от страна на DJ, дойде и изненадата за вечерта.

Сватбена фотография Перник

Танцова група от няколко професионалиста завъртяха главите ни. Първоначално 2 момчета с тъпани се появиха. После 2 момичета се включиха. Имаше схватка със саби. Докато те танцуваха се появиха други танцьори изпълняващи испански и цигански танци. Накрая завършиха с уникално изпълнение на “Райня Княгиня” , която бе стъпила върху 1 тъпан и развяваше 2 факли, докато на заден фон беше българското знаме, аа да и всички се бяха хванали на хоро. Отделям около 50 думи за шоуто – силно ги препоръчвам – Master of the dance. Хореографията бе уникална. След тях започнаха разнообразни танци от най-различни стилове. Все пак DJ Иван Петров наблягаше на това, което искаха публиката. По средата на вечерта нашият водещ и DJ пусна парче на Обратен Ефект и определено стана нещо. Това раздвижи до неузнаваемост всички.

Сватбен фотограф Перник

Гостите не се забавляваха, те се размазваха от кеф. Към края на вечерта все пак имаше някои неща, които трябваше да се свършат преди да приккючим нашето присъствие, а то беше ритане на менче. Булката такъв крак му удари, че Ронално можеше да и завижда дори. След това имахме Хвърляне на букет. Да кажем така – хванаха го от 2рия път. При жартиера беше уникално. Ирена седна на столчето и очакваше нейният възлюбен да отиде и да го свали от крачето й, а Методи заедно с кума се появиха с 1 куфар с инструменти. След 5 минути опаковане с пълно бойно снаражение за работа. Гофре, кабели, секачки, отвертки, ампер клещи и какво ли още не видяхме. Методи си сложи каска, миньорско фенерче, гумени ръкавици и се подготви за “работа”. Ирена му даде жартиера от уплаха и продължихме нататък.

Фотограф в Перник(Фотограф за сватба Перник)

Водещият направи една бърза игра с надпревара за ядене на торта. Дадоха им и награда. След това водещият пусна финална песен – Metallica – Nothing else matters. Част от гостите направиха кръг и започнаха да танцуват около младоженците. Аз като фотограф се намесих и направихме финална снимка с всички и така нашият ангажимент приключи. Съдейки по описанието на деня по-горе, сами може да се досетите, че не ни се тръгваше тъй като искахме да се забавляваме с всички, но годихме график.

Фотограф за Сватба Перник

Мога да кажа, че определено тази сватба Перник- ресторант Струма (Сватба Хотел Струма Перник) ще я запомним с много приятни емоции.

В главните роли – Ирена и Методи

Фото и видео екип
Фотография – Стелиан Николов

Видеозаснемане Перник – П.С.

DJ – Иван Петров

Сватбена агенция – Иси wedding

Танцов състав – Master of the dance

Ресторант – Хотел Струма

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти