Сватба Пазарджик

Аз не съм само фотограф за сватба Пазарджик(Сватбен фотограф Пазарджик). Ние сме сватбен фото и видео екип, или фото, видео и дрон(Сватбена фотография Пазарджик и видеозаснемане Пазарджик). Всеки един от нас се занимава с най-силното, в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа и си помагаме взаимно. На кратко за публикувания от мен албум. Това са Т+Й и това е техният незабравим ден.

Видозаснемане Пазарджик

Може да видите част от подготовката на Т+Й, църковния брак, кратката фотосесия на младоженците и забавата в ресторанта. Т+Й имаха традиционна сватба. Наеха ни като видеограф Пазарджик(Видеозаснемане Пазарджик) и сватбен фотограф Пазарджик. Започнахме заснемането от подготовката на младоженеца. Йордан бе подготвен за всичко и само чакаше да започне големия ден. След няколко лафа с него, директно преминахме към заснемането на нужните ни кадри, неговото обличане и посрещането на гостите му пред блока. Там ни чакаха 20тина човека жадни за щуротии. След като беше ясно, че нищо няма да забравят и подготовката им е на макс, се запътиха към кумовете.

Заснемане на сватба Пазарджик

Отидохме на бързо да вземем и кумовете. Те ни чакаха с широки усмивки и топли прегръдки. Бяха се подготвили и с най-различни типове храни и напитки за всички гости. На бързо вдигнаха наздраве и няколко минути след това имаше голямо хоро пред къщата на кумовете. С Видеозаснемане на сватба Пазарджик (Видеооператор Пазарджик) се запътихме към булката, която бе в с. Цалапица.

Сватба в Пазарджик

Таня все още я гримираха. Прическата й бе готова. Заснехме си нужните кадри. Булката ни се облече и постепенно започнаха да се появят част от нейните гости и приятели. Хванахме най-нежните моменти. Прегръдките с всички. Както се досещате от многото време прекарано при булката, чухме, че и младоженеца е вече пред къщата. Бързо залостиха вратата. Най-верните приятели бяха при булката. Едни пред вратата й, други вътре при нея. След сериозно напъване и напукване на касата, сватбарите влязоха при булката. Започнаха се подкупи. Тя не искаше да се даде лесно. Дани имаше проблем с намирането на обувката, но пък беше подготвен с пълненето й. Един от приятелите му извади куфарче с пари и печеливши лотарийни билети. Друг извади сандъче с жълтици. Взехме и Танчето.

Видеооператор Пазарджик

Излязохме от къщата. Таткото предаде дъщеря си на младоженеца. Врътнаха няколко хорца. Докато танцуваха младоженците се чу гърмеж от пушка, а после и от пистолет. Таткото и един от сватбарите стреляха в чест на младоженците. От там се запътихме към църквата.

Църква Св.Арх.Михаил, Цалапица(Сватба Пазарджик)

За мое учудване църквата от вън изглеждаше като нов храм, а от вътре видяхме, че е наистина много стара и с история. Заснехме всичко обстойно. Гостите поетапно прииждаха. В момента, в който залата се напълни, бе ясно, че ритуала ще започне. Така се и случи. За първи път бяхме в този храм. Определено много ни хареса. Младоженците бяха оторизирани от отчето. Малко след това започна и ритуала. Четиридесетина минути по-късно вече бяха семейство и пред господа. Кума вътре бе ожаднял докато се чуваше как се излива виното в бокала. Всички се посмяхме. Имаше много емоции – както забавни, така и сериозни. След църквата направихме обща снимка с всички гости, малка фотосесия и се запътихме към ресторанта.

Сватба в ресторант Форум, Пазарджик

Влязохме в хотел Форум, Пазарджик. Заснехме украсите и малко след това поетапно започнаха да идват всички гости. На уелкъм дринка хората си взимаха по чаша шампанско, чуваха се поздравления към младоженците. Подаряваха се подаръци и правихме официални снимки с тях. След това влязохме официално в ресторанта. Лично за мен много изискан хотел и красив ресторант. Влязохме и DJ Емо-  помоли всички да се изправят. Покани кумовете, а после и младоженците да влязат в ресторанта. Там изпълниха нужните ритуали като захранване, ритане на менче, първа наздравица, целувка и хвърляне на чашите. След това бе първият им сватбен танц на фона на.

Сватба Хотел Форум, Пазарджик

DJ Емо не беше типичният както на всяка сватба досега. Човека имаше за цел да отхвърлим всички важни части от сватбата и да остави хората да се забавляват. За мое щастие като фотограф – направо ги попиля от танци. Казвам го наистина. Не обичам музиканти, които решават последните 20-30 минути да са решаващи за нашите кадри. Тук нашият водещ и DJ Емо направи нужното, за да могат всички на следващия ден да са с мускулни трески. БЛАГОДАРИМ!!! След многото танци от най-различни стилове имахме огнено шоу. След него рязане на торта, букет и жартиер. Имаше максимално разнообразна музика за всички. Абсолютно всички се забавляваха. Като финал на вечерта водещият и DJ Емо пусна балада и накара всички гости да обиколят младоженците. Те танцуваха, а всички им се радваха. След което направихме обща снимка и вечерта приключи.

Сватба Пазарджик

Мога да кажа, че определено тази сватба в Пазарджик- хотел Форум ще я запомним с много емоции.

В главните роли – Таня и Йордан

Фото и видео екип
Фотография – Стелиан Николов

Видеозаснемане Пазарджик- П.С.

DJ – Емо

Ресторант – Хотел Форум, Пазарджик

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти