Сватба Несебър

Аз не съм само фотограф за сватба Несебър/Бургас(Сватбен фотограф Несебър/Сватба Несебър/Заснемане на Сватба Несебър/Сватбена фотосесия Несебър/Бургас). Ние сме сватбен фото и видео екип, или фото, видео и дрон(Сватбена фотография Несебър/Бургас и видеозаснемане Несебър/Бургас). Всеки един от нас се занимава с най-силното, в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа. На кратко за публикувания от мен албум. Това са З+Д и това е техният незабравим и уникален ден.

Фотограф за сватба Несебър

Може да видите част от подготовката на З+Д както подписа, кратката фотосесия на младоженците и забавата в ресторанта. З+Д имаха традиционна сватба с модерни нотки. Наеха ни като фотограф за сватба Несебър/Бургас(сватбен фотограф Несебър/Бургас) и видеограф(Видеозаснемане Несебър/Бургас). Започнахме заснемането от подготовката на булката. Ами какво да кажем за нея. Пристигнахме пред къщата на Златка. Родителите й ни посрещнаха и бяха с широки усмивки на лицата. Това показваше само едно – очакват се много забави през деня. Влязохме в стаята при нея. Тя леко се притесняваше, че деня е къс и времето няма да стигне. След като се уверихме, че булката ни е спокойна до колкото бе възможно, заснехме нужните кадри и отидохме при господина.

Заснемане на сватба Несебър

Димитър малко се бе притеснил, че окъсняваме с 10тина минути по график и,че деня няма да ни стигне. Опитахме се малко да го успокоим, но не успяхме. Заснехме бързата му подготовка и излязохме на двора да си посрещне гостите. С излизането от къщата неговите приятели ръкопляскаха и се зарадваха, че най-сетне деня ще започне. Няколко минути по-късно засвири народна музика и всички се хванаха на хоро. Без да губи никакво време Димитър се качи в автомобила при шофьора му и отпрашиха към кумовете в Бургас.

Заснемане на сватба Бургас

Имайки предвид, че имахме доста разговори с младоженците – все пак отидохме до Бургас за кумовете. Младоженеца и сватбарите пристигнаха на време. Качихме се при кумовете, а те със широки усмивки ни приеха в дома си. След няколко наздравици и майтапи се събра кураж и тръгнахме за булката. По пътя решиха да направят нещо непредвидено за което разбрахме в последния момент, та взехме булката по по-различен начин. Пристигна 1 джип пред къщата на Златка. Закачиха 1 кука с лебедка и изкъртиха на бързо входната врата. В началото всички си мислехме, че ще е на майпап, но сватбарите решиха, че ще вземат булката на всяка цена. След като нахлуха в стаята, Димитър прегърна Златка и я целуна. След което излязохме пред къщата за 1 хорце и се запътихме към фотосесията.

Сватбена фотосесия Несебър

Сватбена фотосесия Несебър? Фотосесията ни бе в Несебър Стария град. За наше щастие в близост до ритуалната зала. Тъй като времето ни припираше заснехме възможно по-бързо повечко кадр и точно когато Димитър почна да се изморяв, ние бяхме приключили. След фотосесията се запътихме към амфитеатъра за едно голямо хорце и след това двамата да се запътят към ритуална зала Несебър за техния подпис.

Подпис в ритуална зала Несебър

Отправихме се към ритуална зала Несебър. Влязохме вътре. Макар, че беше октомври месец , на вън бяха летни температури и горещо слънце. Климатика вътре помогна малко да се поохладят страстите на сватбарите. Водещата на ритуала направи нещата да се случат по най-добрият начин. Изключително красив ритуал и изпълнен с любов. Двамата си казаха взаимно да. Подписаха се. Отпиха по чашка пенливо вино и се отпътихме към финалната част от вечерта. Преди нея имахме снимки с всички гости на красивата арка на младоженците.

Сватба Слънчев Бряг

Сватба Слънчев Бряг(Сватбен фотограф Слънчев Бряг/Несебър/Бургас)? Дойде времето за забавата. След всичкото нещо, което направиха през деня, най-сетне дойде момента, в който хората отпразнуват тържествено този празник. Водещ и Дж на вечерта бе един човек за който каквото и да кажа ще е малко. Човек с който сме работили 1 път, но му следя работата и изключително приятно впечатление ми е оставил, а именно – Стоян Георгиев. Негов помощник бе Петър Георгиев. Определено тези 2 личности направиха вечерта да е уау, а осветлението което ползваха пресъздадоха коренно различен вид на ресторанта. Вечерта започна. Поканиха двойката с кумовете да влязат в ресторанта. След опиване на шампанско, чупене на пита и ритане на менче имахме първи сватбен танц и определено вечерта започна. След много разнообразни миксове към края имахме интересни игри за букета и жартиера. Определено много разнообразна сватба.

Сватба Несебър

Мога да кажа, че определено тази сватба в Несебър-Слънчев Бряг ще я запомним с много емоции.

В главните роли – Златка и Димитър

Фото и видео екип Несебър
Фотография Несебър – Стелиан Николов

Видеозаснемане Несебър- Х.Д

Ресторант – Почивна база на Министерски съвет

DJ – Стоян Георгиев

Сватбена агенция – Орисано с добро

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти