Сватба Русе Каса Мария

Аз не съм само фотограф за сватба Русе(Сватбен фотограф Русе/Сватба Каса Мария Русе/Заснемане на Сватба Русе/Сватбена фотосесия Русе). Ние сме сватбен фото и видео екип, или фото, видео и дрон(Сватбена фотография Русе и видеозаснемане Русе). Всеки един от нас се занимава с най-силното, в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа. На кратко за публикувания от мен албум. Това са М+Н и това е техният незабравим и уникален ден.

Фотограф за сватба Русе

Може да видите част от подготовката на М+Н както подписа, църквата, кратката фотосесия на младоженците и забавата в ресторанта. М+Н имаха традиционна сватба с модерни нотки. Наеха ни като фотограф за сватба Русе(сватбен фотограф Русе) и видеограф Русе(Видеозаснемане Русе/Видеозаснемане на сватба Русе). Започнахме заснемането от подготовката на булката. При Моника нещата изглеждаха по следният начин – нейното мнение и нищо останало. Изкефихме се. Тепърва и слагаха грим, та видяхме каква е обстановката. Заснехме всичко нужно. Направихме и малко лиготии с момичетата. Тъй като денят беше много дълъг отскочихме и към младоженеца. Пичът ни чакаше с голямо нетърпение, а вече имаше и доста гости, които чакаха Николай да се появи изтупан на макс. Без много време за губене заснехме важните ни неща. Тъкмо приключихме с тях и се появи и важната особа – човека с бръснача. Ники беше оформен и направен с готина прическа.

Заснемане на сватба Русе

Видеозаснемане на сватба Русе? Появи се като гръм от ясно небе пред всичките си гости, а те очаровано започнаха да ръкопляскат и да се кефят на това, че деня започва по този начин. Изиграхме 1 хорце пред блока и се запътихме към кумовете. Преди кумовете бяхме спряни от неочаквани сватбари. Изискаха малко да измъчат младоженеца, за да стигнат до неговите най-верни приятели. Все пак след 1 голямо хоро, подкупи и алкохол, BMW-то на младоженеца стигна пред сервиза в който трябваше да посрещнем кумовете. Те обаче се бяха заключили и продължиха мъченията на Николай. Все пак след малко борби с ключовете и кое как да се случи, най-накрая влязохме в сервиза, а там какво ни чакаше… Колата на Ники бе на стенд, двигател под нея.. без гуми.. абе мазало. Кума за никъде не бързаше с подготовката и продължаването на деня.

Сватбена фотосесия Русе

Заснемане на сватба Русе/Сватбена фотосесия Русе? След пореден подкуп нещата се случиха. Кумата пък …. за нея мога да кажа, че сияеше. Беше … просто .. ТОП. Гостите пристигнаха в сервиза и се почерпиха. Докато подготвяха колата на Ники, кума се преоблече и пристигна като друг човек. Абе знаят как да се забавляват. Без да се четкам, но много се изкефхме. След не малко наздравици, няколко хорца пред и в сервиза се качихме по колите и тръгнахме към булката. Сватбена фотосесия Русе? По средата на пътя спряхме за едно хоро на оживено кръстовище – ей така, щото могат да си го позволят. BMW клуб русе си знят работата. Направиха си шоуто и тръгнаха към Моника. Отидохме за финални кадри, а нашата булка бе просто .. УАУ. Знаехме, че деня тепърва започва, а изненадите не са никак малко, но и че снимаме една от най-готините сватби за годината.

Църковен брак Света Троица гр Русе

Наснимахме си нужните кадри и се чуха двигатели и странични звуци от BMW-та. Сватбарите бяха сериозно спряни от шаферки, които имаха задачата да измъчат всички хора, а най-вече младоженеца. Такава булка трудно се взема. След препятствието от момичетата, младоженеца и неговите пряители имаха още малко мъчения докато стигнат до булката, но изпълниха всичко. Николай влезе с гръм и трясък в стаята. Двамата се прегърнаха и целунаха. Доста хора не си сдържаха емоциите от радост. След като младоженците се бяха взели, се отправихме към кратка фотосесия с момичетата и кумовете, а след това и към църквата. За църковен брак си бяха избрали Света Троица гр. Русе. Храма е голям и побира много хора. Младоженците бяха венчани почти около час време. След което отидохме да направим кратка фотосесия с тях и се запътихме към изнесеният ритуал и ресторанта.

Изнесен ритуал Каса Мария Русе

Фотограф за сватба? Изнесеният ритуал бе на входа на ресторант Каса Мария Русе. Точно преди да започне ритуала имаше и малко забава към гостите. Разчупиха ритуала и стана готино за всички. Мацка от общината води ритуала. Покани Моника и Ники, заедно с техните кумове. Четиримата застанаха под арката. След няколко минути младоженците си бяха казали взаимно “Да”. Кума гръмна бутилка със шампанско. Младоженците се подписаха и официално вече бяха семейство Керчеви. След снимки с всички гости остана финалната част от вечерта, а именно забавата в ресторант Каса Мария Русе.

Сватба Каса Мария Русе

Сватба Каса Мария Русе(Сватбен фотограф Русе)? Дойде времето за забавата. След всичкото нещо, което се случи през деня, най-сетне дойде момента в който хората ще хапнат, пийнат и ще се веселят. Водещата покани младоженците и кумовете в ресотранта. Там имаха традиционно посрещане. Младоженците отново отпиха шампанско, разчупиха пита, а булката ритна менчето. След това имаха официален първи танц, който бе с уникално красива хореография. Лично аз много се изкефих на крайния резултат. Кумовете последваха с техен танц. След него забавата започна за абсолютно всички. Имахме много изненади, то не беше DJ, Оркестър, а BMW тийм Русе са болни мозъци. Към средата на вечерта се появиха 20 плачещи човека, подредени на влакче. Първите носиха снимка на г-н Керчев. Абе посмяхме се. Към края на вечерта имахме хвърляне на жартиер и букет. След рязането на тортата кума предложи брак на кумата. Абе както казах – сватбата беше уау. Изпълнена с много емоции.

Сватба Варна

Мога да кажа, че определено тази сватба в Русе- ресторант Каса Мария Русе ще я запомним с много положителни емоции.

В главните роли – Моника и Николай

Фото и видео екип
Фотография Русе- Стелиан Николов

Видеозаснемане Русе – Х.Д
Църква – Света Троица Русе

Ресторант – Каса Мария Русе

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти