Сватба Еко Комплекс Извори Варна

Аз не съм само фотограф за сватба Варна(Сватбен фотограф Варна/Сватба Еко-комплекс Извори Варна/Заснемане на Сватба Варна/Сватбена фотосесия Варна). Ние сме сватбен фото и видео екип, или фото, видео и дрон(Сватбена фотография Варна и видеозаснемане Варна). Всеки един от нас се занимава с най-силното, в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа. На кратко за публикувания от мен албум. Това са Н+Г и това е техният незабравим и уникален ден.

Фотограф за сватба Варна

Може да видите част от подготовката на Н+Г, както и подписа, кратката фотосесия на младоженците и забавата в ресторанта. Н+Г имаха традиционна сватба с модерни нотки. Наеха ни като фотограф за сватба Варна(сватбен фотограф Варна) и видеограф(Видеозаснемане Варна). Започнахме заснемането от подготовката на младоженеца. Пичът ни чакаше с голямо нетърпение. Всички негови близки бяха в апартамента и ни чакаха. Влязохме в апартамента. Жорката ни посрещна гостоприемно и отидохме да заснемем подготовката му. След като направихме няколко дубъла, за да станат нещата повече от перфектни, Георги отиде да посрещне и гостите си. Те го видяха пременен в официалното облекло. Имаше много овации. След като Жорката бе готов, изиграха 1 хорце в апартамента. Излязохме и пред блока. Повторихме същите движения. От там се запътихме към кумовете. Те бяха в къща с голям двор. Бяха се погрижили всички гости да останат доволни от тяхното кумуване.

Заснемане на сватба Варна

След като Георги намери обувката на кумата, засади 1 дръвче, бяхме повече от готови да се запътим и към булката. Пристигнахме при нея. Нежито бе с огромна усмивка. Беше повече от готова за големия ден. След приготовленията й, Жорката пристигна със сватбарите. Момичетата се бяха подготвили да ги поизмъчат. Имаха въпроси за отговаряне. Пиене на шотове и т.н. Измъчиха момчето, но след това го пуснаха и той отиде при Нежито. След бърза прегръдка и целувка, изпълниха ритуалите, които бяха предвидили. Отидохме в хола да се почерпят всички гости, а след това излязохме и за 1 хорце пред блока. От там се запътихме и към нашата дългоочаквана фотосесия, която трябваше да е на Еко Комплекс Извори Варна.

Сватбена фотосесия Варна

Сватбена фотосесия Варна? Фотосесията ни бе на Еко Комплекс Извори Варна(Сватбена фотография Варна). Уникално красиво и спокойно място. Намира се на няколко км от Аксаково. Пътя до там не е крайно зле, но си заслужава. Определено мястото е топ за такъв тип събития. Отидохме на сесията. Младоженците видимо не всеки ден правят такива събития леко се притесняваха в началото, но след няколко минути нещата започнаха да се случват. Спокойно мога да кажа, че усмивките им не падаха през целия ден, а това за мен означаваше , че нещата са перфектни. След фотосесията се запътихме към красивият изнесен ритуал.

Изнесен Ритуал Еко Комплекс Извори Варна

Отправихме се към огромната ни поляна и красивата арка и достатъчно пейки заседящи. Водещата покани гостите да заемат местата си, а малко по-късно повика кумовете. Те пристигнаха с много уверена походка. След тях мина 1 от гостите да хвърли малко листенца от рози, който доста разчупи обстановката. Георги бе поканен да заеме мястото си , а малко след него извикаха и Нежи. Тя бе съпродводена от баща си. Всички хора ръкопляскаха. Някои не сдържаха емоциите си. Момента в който пристигнаха пред арката, таткото на Нежи реши малко да забави предаването на ръката на дъщеря си. Жорката се припоти на бързо, но се получи доста добре и всички се изкефихме на резултата. След като и двамата си казаха взаимно “ДА” , кума гръмна бутилката със шампанско. Подписаха се и отидохме към финалната ни част от вечерта, а именно вечерята и забавата.

Сватба Еко Комплекс Извори Варна

Сватба Еко Комплекс Извори Варна(Сватбен фотограф Варна)? Дойде времето за забавата. След всичкото нещо, което направиха през деня, най-сетне дойде момента, в който хората ще хапнат, пийнат и ще се забавляват. ДЖ покани младоженците и кумовете в ресторанта. Там имаха традиционно посрещане. Младоженците отново отпиха шампанско, разчупиха пита, а булката ритна менчето. След това имаха официален първи танц, който бе с хореография. Лично аз много се изкефих на крайния резултат. След него забавата започна. Към края на вечерта имахме хвърляне на жартиер и букет. Хората се забавляваха и виждах как сияят очите им. При рязането на тортата имахме и много красива заря.

Сватба Варна

Мога да кажа, че определено тази сватба във Варна- ресторант Еко Комплекс Извори ще я запомним с много положителни емоции.

В главните роли – Назлъ и Георги

Фото и видео екип
Фотография – Стелиан Николов

Видеозаснемане Варна – Х.Д

Ресторант – Еко Комплекс Извори Варна

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти