Сватба в Русе, Левента

Аз не съм само фотограф за сватба в Русе (сватба в Плевен). Ние сме сватбен фото и видео екип, или фото, видео и дрон. Всеки един от нас се занимава с най-силното, в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа и си помагаме взаимно, а и най-важното за вас – отстъпка от крайната цена, която не е никак малка! На кратко за публикувания от мен албум. Това са М+С и това е техният незабравим ден.

Това е градинска сватба Русе

Сватба в Русе… Може да видите част от подготовката на М+С, както и кратката фотосесия на младоженците, църквата и забавата в ресторанта. М+С искаха класическа сватба с модерни мотиви. Започнахме заснемането от подготовката на булката в салона, а след това и при младоженеца. Докато се събираха гостите при Станислав, ние отидохме да видим как си прекарва Моника. Тя беше в семеен хотел. Типично като всяка сватба и при булката имаше малко суматоха, чуденици кое как и т.н. трябва да се направи. Все пак, след като останахме при нея и докато се обърнем и хоп – младоженеца с компанията вече бяха пред вратата. Малко суматоха и Станислав влезе и си взе булката. Последваха няколко хора пред хотела и се запътихме към фотосесията.

Сватбена фотосесия в Русе

Фотосесията беше кратка и доста трудоемка за изпълнение от някои от нашите шафери. Учудващо на всички, все пак направихме кадрите, за които отидохме. Нетипично повечето от шаферите бяха от плевен (Сватба в Плевен) и нещата вместо да станат доста по-лесно и разчупено, ни отнеха повече време.. но преглътнахме го. Имахме и малка изненада от 1 мой приятел, която я оползотворихме напълно. След фотосесията отидохме към църквата за следващата ни стъпка. Отчето беше готов и със самото ни влизане, директно започна да обяснява на младоженците какво ще се случва. Малко след това те влязоха в църквата и започна ритуала. Както винаги службата в тази църква минава със стандартните неща и винаги с послания към двойката. Модерна работа. Харесва ни да работим там. След църквата направихме малко снимки с гостите и продължихме втората част с фотосесията. Двойката вече беше изморена, затова направихме няколко кадъра и ги оставихме да си отдъхнат, защото деня още не беше започнал за тях.

Сватба в ресторант Левента, гр. Русе

След втората част от фотосесията се запътихме към ресторанта. Там заснехме украсата и се запътихме към изнесения ритуал. Учудващо за нас водещата много добре подкани шаферите, шаферките и младоженците. Подкани ги по такъв атрактивен начин, че останалите гости да се забавляват и да им ръкопляскат. След като и М+С се изправиха пред всички и си казаха да и да, последваха снимки с всички гости. Приключихме и с тях се запътихме към ресторанта, в който ни очакваше типична българска сватба с всички обичаи. Това, което не знаехме, е, че водещата имаше няколко сериозни игри, които меко казано попиляха гостите и от хвърлена енергия и от смях и ръкопляскания. Все пак е сватба в Русе.

Сватба в Плевен-Русе

След като водещата направи ритуалите, направи и интересни и разнообразни игри. След като приключихме с кумското надиграване, излязохме от заведението за прекрасната изненада от кума – зарята. Всички гости се наслаждаваха на пироефектите. След като приключи се върнахме в ресторанта за хвърляне на букет, който се оказа, че не е булчинският. Имахме и хвърляне на жартиер. Вече бяхме към края на вечерта, но нашата водеща и DJ подканваха всички на дансинга за един последен напън. И да – получи се. Огромно хоро, огромни емоции… уникална забава.

Мога да кажа, че определено тази градинска Русенско-Плевенска сватба ще я запомним.

В главните роли – Моника и Станислав

Фото и видео екип
Фотография – Стелиан Николов

Видеограф – П.С.

Ресторант – Левента

Агенция – Сватбено И Флорално Студио Лавонд

Водещa: Теодора Цанева

Озвучаване и осветление – DJ Мариян Николов

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти