Сватба Велико Търново

Аз не съм само фотограф за сватба Велико Търново(Сватбен фотограф Велико Търново). Ние сме сватбен фото и видео екип, или фото, видео и дрон(Сватбена фотография Велико Търново и видеозаснемане Велико Търново). Всеки един от нас се занимава с най-силното, в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа и си помагаме взаимно. На кратко за публикувания от мен албум. Това са И+С и това е техният незабравим ден.

Видеозаснемане Велико Търново

Може да видите част от подготовката на И+С, подписа и забавата в ресторанта. И+С имаха традиционна българска сватба. Наеха ни като видеограф Велико Търново(Видеозаснемане Велико Търново) и фотограф за сватба Велико Търново. Започнахме заснемането от подготовката на Булката. Ирина беше в апартамента от който трябваше да я вземат сватбарите. Когато пристигнахме видяхме, че я гримирват и правят прическа едновременно. Заснехме нужните кадри и отидохме към другата локация. Отидохме при младоженеца. Той беше в апартамента им. Доста сериозна подготовка имаше покрай него. Светльо се облече на бързо и отиде да посрещне гостите си. В апартамента имаше и музиканти. Таткото на младоженеца се раздаде на макс с танци и препявания. Определено имаше забава.

Сватба Велико Търново

След като младоженеца ни бе готов, се запътихме към кумовете, които ни чакаха в апартамента им. С пристигането ни, малката им дъщеричка направи няколко спринта по етажите, за да съобщи на родителите си, че пристигат сватбарите. Кумовете ни очакваха с широки усмивки. Светльо изкачи етажите и отиде да ги покани да се включат в забавата. Кума от своя страна му каза, че първо трябва Светльо да почисти коридора и да му лъсне обувките. След това ще правят каквото е нужно. Така и се случи. Светльо хвана 1 метла и избърса бода, а след това скоростно лъсна обувките на кума. Все пак преди да тръгнем за булката кумовете ни поканиха да се подсилим. Всички гости влязоха да хапнат и пийнат по малко. Когато бяха готови, се запътиха към булката.

Фотограф във Велико Търново

Ирина, заедно с малката й дъщеричка се бяха облекли с бели рокли. И двете изглеждаха като булки. Докато заснехме малко лиготий и кикотения, младоженеца, заедно със сватбарите беше пред вратата й. Нетърпеливо Светльо влезе вътре. При търсенето на обувката Светьо си плати на дребосъците да я издирят, за да му спестят малко сили. След като я намериха, светльо я сложи. Попита Ирина дали ще се омъжи за него и няколко минути след това излязохме на вън. Двамата излязоха от блока. Музикантите засвириха и се врътнаха няколко хорца. Имаше доста прегръдки, целувки и сълзи. След като взехме булката се запътихме към фотосесия, а след нея и към подпис в Рая Гардън Търново / Raya Garden.

Видеооператор Велико Търново

Имахме време да заснемем уелкъм дринка и подготовките на ритуала. Неусетно той започна. Светльо се появи на терасата и всички ръкопляскаха. Водещата поетапно обяваваше следващите, които трябва да се появят. Кумовете видимо с широки усмивки стъпиха на тревата. Родителите пък бяха с много силни аплодисменти и видимо те не се притесняваха. Няколко секунди мълчание и обявиха пристигането на булката. Ирина се появи на терасата. Беше повече от прелестна. Гостите ръкопляскаха изключително силно, а някои от тях не сдържаха сълзите си. След няколко минути двамата си казаха взаимно да и се подписаха. Направихме снимки с всички присъстващи. След това се запътихме към ресторанта за голямата забава.

Сватба в хотел Raya Garden(Рая Гардън), Велико Търново

Влязохме в ресторанта/ хотел Raya Garden, Велико Търново. Водещата помоли всички гости да се изправят и младоженците, заедно с кумовете влязоха в ресторанта. Младоженците бяха захранени, разчупиха питата. След това имаха първа сватбена песен и вечерта официално започна.

Сватба в Raya Garden(Рая Гардън), Велико Търново

Като Фотограф за сватба Велико Търново трябваше да хвана всичко нужно. Веднага след това имахме танц на кумове и на родителите. Кума държа реч, след което започнаха огромни хора да се видят. Всички се забавляваха. Към края на вечерта, както и на повечето сватби имаше хвърляне на букет и жартиер. Всичко се случи както по учебник. След това рязаха и торта. След това всеки очакваше да има ударни забави, но се оказа, че трябваше да излезем от ресторанта. Минута по-късно разбрахме, че ще има фойерверки. След красивата заря, всички влязоха в ресторанта и продължихме със забавите.

Фотограф за Сватба Велико Търново

Мога да кажа, че тази сватба Велико Търново – хотел Raya Garden(Сватба хотел Raya Garden) ще я запомним с много приятни емоции.

В главните роли – Ирина и Светлин

Фото и видео екип
Фотография – Стелиан Николов

Видеозаснемане Велико Търново – П.С.

Ресторант – Хотел Рая Гардън, Велико Търново (Raya Garden)

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти