Сватба Варна, Хотел Корал

Аз не съм само фотограф за сватба Варна(Сватбен фотограф Варна). Ние сме сватбен фото и видео екип, или фото, видео и дрон(Сватбена фотография Варна и видеозаснемане Варна). Всеки един от нас се занимава с най-силното, в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа и си помагаме взаимно, а и най-важното за вас – отстъпка от крайната цена. На кратко за публикувания от мен албум. Това са М+Г и това е техният незабравим и уникален ден.

Сватба Варна

Може да видите част от подготовката на М+Г, както и кратката фотосесия на младоженците, подписа, църквата, изнесения ритуал и забавата в ресторанта. М+Г имаха традиционна и красива сватба. Буукнаха ни като видеограф(Видеозаснемане Варна) и sватбен фотограф Варна. Започнахме заснемането от подготовката на булката, а след това и при младоженеца. След грим и прическа при Мимчето отидохме при Жорката да видим как са нещата при него. В началото си личеше неспокойствието му. С пристигането на гостите той се поуспокои. Направиха едно хорце пред тях и отидохме при кумовете. Там двойката ни очакваше с широки усмивки. След като се почерпиха още на влизането, отидохме в хола за още малка тяга преди вземането на булката. Кумата обаче беше подготвила малък номер, който Георги трябваше да направи. В случая само го подготви психически с това как се простират бебешки дрехи в голямата жега.

Заснемане на сватба Варна

След това се запътихме при Мирослава. Цялото спокойствие на света беше при нея. Заснехме нужните кадри и докато се замислим какво следва, вече пристигнаха сватбарите. Георги с влизането през врата имаше само 1 мисъл – как да прегърне булката с бъклицата в него. Остави я на масата и веднага грабна булката. Толкова дълго и силно я прегръщаше, че гостите почнаха да се чудят какво ще я прави тази булка пред всички ни. Жорката разцелува бъдещата му съпруга и отидохме към кетъринга. След това едно хорце пред блока и се запътихме към ритуалната зала.

Изнесен ритуал във Варна(Сватба Варна)

В ритуалната зала нещата бяха изпипани и чист късмет за нашата двойка при голямата жега и силно слънце, точно тогава се появиха пухкави облачета и гледката им стана коренно различна. Направихме официални снимки с гостите и след това започна ритуала. Първоначално се чуха звуци от кавал, а след това и останалите музикални инструменти. Под звуците на народна българска музика, танцов състав изтанцува един танц и ритуал с бръснене на брадата на младоженеца. След това отидохме под арката, където ни чакаше длъжностното лице с чаши с шампанско в ръце. След като и двамата си казаха взаимно ДА – подписаха брака си и се запътихме към църквата.

Църковен брак Варна

Църковен брак Варна? При наличието на толкова много храмове, нашата двойка беше избрала един доста хубав както от вън, така и от вътре. Бяхме в храм св. Атанасий. Изключително красива градина, а вътре много красив. Влязохме вътре, заснехме нужното, докато нашата двойка си почиваха в близко кафене. Поетапно хората започнаха да влизат в църквата и нашите младоженци, заедно с кумовете се запътиха натам. След това започна ритуала и малко по-късно официално бяха сключили и църковния брак. След него имаше малко време за огромни сандвичи и изключително дълга фотосесия, в която мога да кажа, че младоженците много се измориха, но пък ще оценят нещата. След фото и видео сесията се запътихме към финалната част от деня на нашата сватба, а именно ресторанта.

Сватба в Хотел Корал, Варна

Влязохме в ресторанта. Нашият DJ и водещ Румен Черкезов приветства младоженците да влязат в ресторанта. Започнахме с чаша шампанско, чупене на пита и ритане на менче. След това имахме първи сватбен танц. Докато двамата се бяха прегърнали и всички 100+ гости слушаха Bruno Mars – Marry You, осъзнахме, че нещата ще са много по-силни отколкото очаквахме. След него имаше доста танци и забави. Имаше музика от всякакви стилове и за всички гости. Към края на вечерта нашият DJ направи една игра викторина. След нея още малко забави и дългоочакваното хвърляне на жартиер, букет и рязане на тортата. Денят ни мина в 15-16 часово заснемане и определено ще ни е една от топ сватбите по най-добра организация.

Сватба Варна

Мога да кажа, че определено тази сватба във Варна- Хотел Корал ще я запомним.

В главните роли – Мирослава и Георги

Фото и видео екип
Фотография – Стелиан Николов

Видеозаснемане Варна – П.С.

Dj и Водещ: Румен Черкезов

Ресторант – Хотел Корал, Варна

Агенция – Бижу

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти