Сватба Варна

Сватба Варна. Аз не съм само фотограф за сватба Варна(Сватбен фотограф Варна). Ние сме сватбен фото и видео екип, или фото, видео и дрон(Сватбена фотография Варна и видеозаснемане Варна). Всеки един от нас се занимава с най-силното, в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа и си помагаме взаимно, а и най-важното за вас – отстъпка от крайната цена. На кратко за публикувания от мен албум. Това са С+Г и това е техният незабравим и уникален ден. Заснемане на сватба Варна.

Сватба Варна

Може да видите част от подготовката на К+Д, както и кратката фотосесия на младоженците,, изнесения ритуал и забавата в ресторанта. К+Д имаха модерна и красива сватба. Буукнаха ни като екип Фотограф за сватба Варна и Видеооператор за сватба Варна (Видеозаснемане Варна). Още след първия ни разговор по телефона разбрахме, че ние сме перфектният екип за този ангажимент. Сватбата беше организирана едва за 2 месеца, но личеше, че има подготовка от поне година. Димитър обясни, че няма да е традиционна българска сватба, а ще е българо-румънска, което за нас беше просто перфектно. На ти сме с чуждите езици и спокойно чакахме подробностите за големия ден.

Заснемане на сватба Варна (подготовката)

Димитър беше в къщата си. Поетапно по обяд започнаха да пристигат неговите най-близки приятели, които бяха и шафери на сватбата. Като пристигнахме в двора им кипеше усърдна работа от страна на екипа на Нели Радева. Буквално двора им беше като бойно поле и изобщо не можеше да кажем, че след 5-6 часа ще е това, което очаквахме да бъде. Все пак деня започна и шаферите решиха да поглезят техния приятел. Буквално докато Димитър си пиеше уискито, те го облякоха и му дадоха много енергия, за да вземе булката си. През това време Кристина беше с най-близките си в хотела. Докато се кикотеха и се забавляваха, изобщо не личеше, че ще има сватба при тях. Момичетата се забавляваха и пиеха от шампанското до последния момент. Точно когато приключихме с финалните кадри се чуха и виковете на сватбарите.

Видеозаснемане на сватба Варна

Димитър и шаферите вече бяха пред портала на хотела. Смело прекрачиха входа и взеха кръстниците. Веднага след това изненадващо за всички ни – директно отиде в стаята на Кристина и направо я прегърна. След няколко силни прегръдки, цълувки и сълзи от роднините – Д. изведе булката за хорце. Показа я пред всичките си гости. Няколко минути след това се запътихме и към църквата. Църковния брак бе на 10км от хотелчето. К+Д влязоха в църквата и започна ритуала. Нямахме време дори да заснемем детайлите. Отчето хвана младоженците и ги оторизира за 2 минути. Макар, че отчето говореше на български език, кумовете без да разбират какво ги е оторизирал, те знаеха какво трябва да направят по време на ритуала, който не беше от кратките. С

Изнесен ритуал в Варна(Сватба Варна)

След църковния брак се запътихме за кратка фотосесия с младоженците и шаферите. След нея се върнахме отново в дома на Димитър за изнесения ритуал, който просто ни шокира. Дома за 5-6 часа беше тотално различен. Имаше толкова много детайли, че с колегата П.С. не сме сигурни дали сме заснели всичко. Наистина беше изпипано до съвършенство. Рядко мога да се изчеткам по този начин. БРАВО! Докато хората си пробваха от лимонадките и уелкъм дринка, дойде време за подписа. Кристина бе съпроводена от баща си. Младоженеца, както и всички шафери, шаферки и кума с кумата бяха около арката. Хората се наслаждаваха на прекрасния ритуал на залез слънце.

Сватба Варна

След като и двамата си казаха взаимно – ДА, направихме малко снимки и се запътихме към ресторанта, който шокира някои от гостите. Аз лично бях приятно изненадан с малиновата лимонада. Докато се настаняваха гостите, направихме финални кадри по залез слънце. Малко след това водещата покани кумовете, а после и младоженците и веселбата започна. Имаше от всичко по много. Ритуали от двете страни, танци, забави, игри, прегръдки, сълзи. Абсолютно всички се забавляваха. Радваме се, че избрахте нас за вашия празник.

Заснемане на сватба Варна

Мога да кажа, че определено тази сватба във Варна ще я запомним като една от най-красивите и емоционални сватби на които сме присъствали. Всичко беше изпипано до съвършенство.

В главните роли – Кристина и Димитър

Фото и видео екип
Сватбена Фотография Варна – Стелиан Николов

Видеозаснемане Варна – П.С.
Украса – Нели Радева

Ресторант – Частен Дом

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти