Сватба Варна

Аз не съм само фотограф за сватба Варна(Сватбен фотограф Варна). Ние сме сватбен фото и видео екип, или фото, видео и дрон(Сватбена фотография Варна и видеозаснемане Варна). Всеки един от нас се занимава с най-силното, в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа и си помагаме взаимно. На кратко за публикувания от мен албум. Това са Р+Д и това е техният незабравим ден.

Видозаснемане Варна

Може да видите част от подготовката на Р+Д, както подписа, църковния брак, кратката фотосесия на младоженците и забавата в ресторанта. Р+Д имаха традиционна сватба. Наеха ни като видеограф(Видеозаснемане Варна) и сватбен фотограф Варна. Започнахме заснемането от подготовката на булката, а след това и при младоженеца. След грим и прическа при Радостина отидохме при Добрин да хванем нужните кадри. В къщата му освен огромните и красиви кучета имаше и не малко гости. След обличането му в костюма и малко почерпка с гостите се запътихме към кумовете. Домакините супер усмихнати направиха така, че всеки да се чувства като у дома си.

Заснемане на сватба Варна

Докато чакахме при Радостина разбрахме, че Добрин си е скъсал панталона и се наложи малко да го закърпят преди голямото вземане. Нещата се случиха – младоженеца влезе и целуна бъдещата му съпруга. След малко снимки в апартамента излязохме пред блока. Таткото предаде дъщеря си и всички тропнаха хорце. След него се запътихме към ритуалната зала. Там както винаги все нещо не бе както трябва да бъде, но и това го преживяхме. Направихме си нужните кадри и ритуала приключи. Запътихме се към църквата.

Св. Прокопий Варненски, Варна(Сватба Варна)

Там имахме малко повечко време. Заснехме всичко обстойно. Гостите поетапно прииждаха. В момента, в който залата се напълни, бе ясно, че ритуала ще започне. Така се и случи. За първи път бяхме в този храм. Определено много ни хареса. Просторен, светъл, имаше хор. Беше красиво. Младоженците бяха оторизирани от отчето. Малко след това започна ритуала. Четиридесетина минути по-късно вече бяха семейство и пред господа. След църквата се запътихме към фотосесия, а веднага след това и към ресторанта.

Сватба в ресторант Камелия, Варна

Влязохме в хотел Камелия, Варна. Там ни очакваха всички гости. Заснехме колкото можем от сватбената украса, защото младоженците напираха да влязат. Чичото на булката подкани всички да се изправят и минутка по-късно покани младоженците в залата. Покани ги да цепят пита, ритнат менче и да седнат малко да си починат. След това имахме първи сватбен танц. За първи път през последните две години чухме нещо по-различно от комерсиалните парчета. Техният първи сватбен танц бе на Elton John – I Believe. Различна песен, различен ресторант, различна двойка. Просто нещата бяха прекрасни. След него Добрин седна малко да почине, а Радостина се раздаваше на дансинга. Цяла вечер това момиче не седна да почива. Не знаем как издържа.

Сватба Камелия, Варна

Към края на вечерта брата на булката бе поканил танцов състав. Те изпълниха нужните танци и ритуали. След това оркестър Варненци покани младата двойка да разрежат вкусната торта. След като го направиха, остана само хвърлянето на букета. Радостина го хвърли и … много бързо бе хванат. За наше учудване жената много се изкефи. В повечето случаи букетите се хващат и в последствие се замислят, че са в тях , а тук имаше моментално избухване от радост.

Сватба Варна

Мога да кажа, че определено тази сватба във Варна- ресторант Камелия ще я запомним с много емоции.

В главните роли – Радостина и Добрин

Фото и видео екип
Фотография – Стелиан Николов

Видеозаснемане Варна – П.С.

Оркестър – Варненци

Ресторант – Хотел Камелия, Варна

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти