Сватба Варна

Аз не съм само фотограф за сватба Варна(Сватбен фотограф Варна/Сватба Вентура). Ние сме сватбен фото и видео екип, или фото, видео и дрон(Сватбена фотография Варна и видеозаснемане Варна). Всеки един от нас се занимава с най-силното, в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа и си помагаме взаимно. На кратко за публикувания от мен албум. Това са И+Р и това е техният незабравим и уникален ден.

Видеозаснемане Варна

Може да видите част от подготовката на И+Р, както и подписа, кратката фотосесия на младоженците и забавата в ресторанта. И+Р имаха българска традиционна сватба. Буукнаха ни като видеограф(Видеозаснемане Варна) и сватбен фотограф Варна. Започнахме заснемането от подготовката на булката, а след това и при младоженеца. След грим и прическа при Ивета отидохме при Румен да видим как се чувства. Видимо се беше напрегнал. В апартамента имаше малко гости, но достатъно, за да има настроение. След пристигането на музикантите излязохме пред блока. Изиграха едно хорце и се запътихме към кумовете. При тях не се случи нищо неочаквано – хубаво и топло посрещане. Домакините се бяха постарали до съвършенство.

Заснемане на сватба Варна

След това се запътихме при Ивета. Нетипично за нея – видях първи признаци на безпокойство. Направихме кратка сесия в спалнята и докато си говорихме се чуха сватбарите. С всяка изминала минута до нейното вземане, тя все повече се притесняваше. Радост грееше в очите й, а и най-важното за нас – не се притесняваше от камерите! Докато я оторизирвах какво да правим, Румен подписа договора и шейха го пусна да влезе при неговата бъдеща съпруга. Първоначално след като видяхме малък процеп на вратата помислихме, че може би се е разколебал, но след като забеляза неговата бъдеща съпруга, се втурна към нея без да се поколебае. Малко хапване и пийване, хорце пред дома на булката и се запътихме към ритуална зала Варна.

Ритуална зала Варна(Сватба Варна)

Заснемане на сватба Варна. В ритуалната зала нещата бяха нетипични за нас. Почти винаги локалните фото-мошенници ни късат нервите, а този път всичко беше различно (лафа имам човек от страна на булката свърши перфектна работа в този случай)Та: Влязохме в ритуалната зала. Танцьорите показаха най-доброто на което са спопобни. Двойката взаимно си казаха Да пред длъжностното лице и официално вече бяха семейство Христови. След това имаха малко поздравления от техните гости и се запътихме към фотосесията. Разделихме я на две части, за да имат време да починат. Като приключихме с нея се запътихме към ресторант Вентура, гр. Варна.

Сватба в ресторант Вентура, Варна

Влязохме в ресторанта. През последните няколко години все се опитваме да снимаме там и все нещо се случваше, но този път си свършихме работата. Брутално високия таван и тъмните стени ни придаваха както лукс, така и малко проблеми с осветяването, но професионалистите не се плашим от такива работи, а именно точно обратното. Обичаме предизвикателствата. Малко след заснемането на нужните кадри се появи двойката. Прекрачиха прага на ресторанта. Водещата от орк. Табиет приветства двойката. Изрече им нужните думи, за да минат през лентите. Ивета ритна менчето и видеозона си каза думата. След това кума отвори пенливото вино. Всички отпиха, а то се оказа доооста горчиво. Малко след това имахме първи сватбен танц на двойката, реч на кума и техният танц. Програмата продължи с много забави.

Сватба Вентура, Варна

Дойде времето за изненадата на вечерта. Сестрата на булката бе наела танцова формация да им покажат малко движения и да им стопят лагерите. Така се и случи. Абсолютно всички, които бяха изкарани да танцуват, после нямаха сухи места по тях. След тях имаше брутално надиграване с танци, малко хорца и дойде време за най-сладката част от вечерта. Разрязаха тортата, захраниха се, както и кумовете им. Ивех хвърли букета, а сестра й го хвана. Таткото видимо беше в шок. След това Румен хвърли и жартиера. Вечерта беше към края си и орк. Табиет обяви край на вечерта. На фона на прекрасна балада двойката танцуваше, а всичките им гости бяха около тях. Всички им се радваха. Ние също бяхме радностни, че сме част от този красив ден.

Сватба Варна

Мога да кажа, че определено тази сватба във Варна- ресторант Вентура ще я запомним с много положителни емоции.

В главните роли – Ивета и Румен

Фото и видео екип
Фотография – Стелиан Николов

Видеозаснемане Варна – П.С.

Оркестър – Орк.Табиет

Ресторант – Вентура, Варна

Агенция – VS decor

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти