Сватба Бургас

Аз не съм само фотограф за сватба Бургас(Сватбен фотограф Бургас/Сватба в Бургас/Сватба Айтос). Ние сме сватбен фото и видео екип, или фото, видео и дрон(Сватбена фотография Бургас и видеозаснемане Бургас). Всеки един от нас се занимава с най-силното, в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа и си помагаме взаимно. На кратко за публикувания от мен албум. Това са Д+М и това е техният незабравим ден.

Фотограф в Бургас

Фотограф в Бургас/Фотографи Бургас/Сватба Бургас/Сватба Айтос/Фотограф за сватба?Може да видите част от подготовката на Д+М, подписа и забавата в ресторанта. Д+М имаха традиционна българска сватба. Наеха ни като фотограф Бургас(Сватбена фотография Бургас/Фотограф Айтос) и видеограф за сватба Бургас/Видеозаснемане Айтос. Започнахме заснемането от подготовката на Булката. Дарина беше в дома си. Със самото пристигане видяхме хората да се подготвят за големия ден. Мъжете си почиваха, а дамите се гримирваха и подреждаха. Заснехме нужните кадри при булката и се запътихме към младоженеца. Мирослав като типичен младоженец с първа сватба в живота бе доста притеснен. Даходме малко насоки и майка му му помогна за някои от нещата. След като се облече тръгнахме на вън, но случайно чухме техния приятел (кученце) да сигнализира, че иска да се включи в деня им.

Сватба Бургас/Сватба в Бургас

Сватба Бургас? Като човек обичащ животните нямаше избор да не го вкараме в някой кадър. Дребосъка ми се радваше, но пък не харесваше камерата ми. След като заснехме нужните кадри излязохме пред къщата им за едно традиционно хоро и се запътихме към кумовете, които ни чакаха в апартамента им. Сватбарите се събраха пред дома на кума и му позвънихме. Той пък от своя страна реши да излезе облечен като фея орисница. Облечен с бяла рокля и шапка, кума ни посрещна. Модерна работа. Всички се спукаха от смях. Кума отпи 1 голяма глъдка от кумкото питие и покани всички гости в дома им. Без да губим време кума каза на Миро да му оглади ризата, тъй като не тръгва с намачкана дреха. Миро видимо хвърли водата. Някои хора му подхвърляха кърпички, други ветрилца. Трети уиски… абе момчето много се измъчи. Докато Миро го гладеше кума се появи вече облечен.

Видеозаснемане Бургас

Видеозаснемане Бургас? Видеооператор Бургас? Видеозаснемане Айтос/Фотограф за сватба? Отидохме при Дарина. Там имаше топ шаферките за сезона (сори ако някои се припознават от друга свавтба). Направихме няколко общи снимки с госите и отидохме да се полигавим с момичетата в спалнята. Завършихме кадрите и остана да изчакаме сватбарите. Така се и случи. Кумата влезе. Забули булката и няколко минути по-късно след сериозни борби пред всички врати, пристигнаха и очакваните заподозрени. Миро влезе в стаята. Взе си бъдещата жена и излязохме от къщата. Отидохме на центъра за 1 голямо хоро. След него се запътихме към ритуална зала Айтос. Момичетата вътре бяха много вежливи. Приветстваха гостите, поканиха и младоженците, както и кумовете. Извършиха ритуала много професионално и спокойно мога да кажа, че ми хареса местенцето.

Сватбен фотограф Бургас

Сватбен фотограф Бургас/Сватбен фотограф?? След подписа се запътихме към фотосесията. Кума както по-горе споменах, че беше като фея, в случая малко ни саботира сесията, но нещата все пак се получиха. Направихме малко снимки с кумовете, малко с шаферите и шаферките и след това с младоженците. След фотосесията се запътихме към семеен хотел Звезда, Съдиево. Какво да кажа за местенцето? Собствениците са направили уникално красив хотел на изключително спокойно място. Беше пълно с чужденци, което ме учуди. Пристигнахме на мястото. Заснехме украсите и бяхме готови за големия купон, който се очертаваше.

Фотограф за сватба Айтос

Фотограф за сватба Айтос/Фотограф Айтос. Дарина и Мирослав пристигнаха. Бяха посрещнати от водещата. Чукнаха чаши пенливо вино с кумовете. Дарина и Миро разчупиха питата и остана само булката да срита менчето. Така се и случи. След това бяхме готови за първи сватбен танц и голямата веселба. За наше учудване DJ на вечерта се оказа доста странна личност и купон не се получи поне в моите очи, както и на всички присъстващи. Водещата си свърши чудесно работата. Направи няколко игри. Води всички ритуали. След букет и жартиер имахме рязане на торта. Докато младоженците си проправяха път към първото им парченце заря оцвети небето. Всички се наслаждаваха на цветовете и формичките, които се виждаха над главите ни. След това имаше малко забава и нашият ангажимент приключи.

Фотограф за Сватба Бургас

Мога да кажа, че тази сватба Бургас / Сватба Айтос ще я запомним с много приятни емоции. 

В главните роли – Дарина и Мирослав

Фото и видео екип
Фотография Бургас – Стелиан Николов

Видеозаснемане Бургас- П.С.

Ресторант – Семеен хотел Звезда

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти