Сватба Боженци

Аз не съм само фотограф за сватба Боженци(Сватбен фотограф Боженци/Сватба хотел Боженци). Ние сме сватбен фото и видео екип, или фото, видео и дрон(Сватбена фотография Боженци и видеозаснемане Боженци). Всеки един от нас се занимава с най-силното, в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа. На кратко за публикувания от мен албум. Това са С+Г и това е техният уникален ден.

Видеозаснемане Боженци

Може да видите част от подготовката на булката, църквата и щурият купон в ресторанта. С+Г имаха модерна българска сватба. Наеха ни като видеограф Боженци(Видеозаснемане Боженци) и фотограф за сватба Боженци. Започнахме заснемането от подготовката на Булката. Галя, както и няколко нейни приятелки бяха в хотелската стая за гримове и прически. Още от там се усещаха нотки на щура веселба. Предварително ми беше казано, че както започне сватбата така ще е цяла вечер и дургото – че ако аз не снимам, а колегата, ще ме е яд, че не съм присъствал. (ами…. така се случиха нещата…)

Църковен брак в Дряновски манастир

Младоженците се запътиха към Дряновски манастир за църковния брак. Светльо бе пред вратата, когато Галя слезе от колата и се запъти към него. Видимо имаше много радост в очите и на двамата. В ролята си на фотограф за сватба Боженци заснех всичко нужно. Влязохме в църквата и неусетно докато отчето извършваше ритуала, двамата бяха венчани пред бога. Гостите се усмихваха и наслаждаваха на ритуала. След него се запътихме към хотела в Боженци.

Фотограф за сватба Боженци

Фотограф за сватба Боженци? Пристигнахме в хотела. Там направихме снимки с всички гости. Мога да отбележа, че украсата беше изпипана до съвършенство. Всички гости бяха повече от широко усмихнати. Имаше прегръдки и целувки. Някои хора не успяха да сдържат и емоциите си. След приключването на тази част се запътихме към ресторанта, а там не знаехме какво ни чака. Влязохме и DJ-ят ни посрещна. Както всеки път, всеки от нас знаеше какво да очакваме и бяхме психически и физически подготвени. Какво се случи на тази сватба , обаче хаха… само присъстващите знаем.

Видеооператор Боженци

Започнаха малко танци. Всичко беше нормално. Като видеооператор/фотограф за сватба Боженци поетапно усетих, че присъстващите изобщо не почиваха. Уникално силна сватба и щур купон. Направиха си максимално изчистена сватба и другото – забава. Определено ми хареса. Към края на вечерта както всяка такава имаше торта, при това много вкусна! Това беше очакваното от всички ни нещо. Това, което не знаехме е ,че по стар обичай трябва мечката да гази булката. Нямаше такъв шок в нашите очи и в тези на гостите. Не сме виждали такова нещо.

Сватба хотел Боженци

Сватба в Боженци? Влезе една “мечка” и почна да се въргаля върху булката. Нещо уникално беше. След него имахме хвърляне на букет, който отново за наше учудване беше с много сериозна конкуренция, а при жартиера нещата бяха почти ясни. Толкова много заснета информация, толкова много забавляващи се хора. Беше ни изключително трудно дори да си тръгнем. Не ни пускаха… гостите искаха още и още и се раздаваха пред нас… хаха.. Наистина най-щурата сватба на която сме били.

Фотограф за Сватба Боженци

Мога да кажа, че тази сватба Боженци- хотел Боженци ще я запомним и се надяваме всички да са такива 

В главните роли – Галя и Светльо

Фото и видео екип
Сватбен Фотограф Боженци – Атанас В

Видеозаснемане Боженци- Димитър М.

Ресторант – Хотел Боженци

Водещ и DJ – Даниел Бонев

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти