Сватба Арена Мар – Златни Пясъци

Аз не съм само фотограф за сватба Варна(Сватбен фотограф Варна/Арена Мар/Arena Mar/Заснемане на Сватба Варна/Сватбена фотосесия Варна/Сватба Златни пясъци). Ние сме сватбен фото и видео екип, или фото, видео и дрон(Сватбена фотография Варна и видеозаснемане Варна). Всеки един от нас се занимава с най-силното, в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа. На кратко за публикувания от мен албум. Това са К+В и това е техният незабравим и уникален ден.

Фотограф за сватба Варна

Може да видите част от подготовката на Й+С, както и подписа, кратката фотосесия на младоженците и забавата в ресторанта. Й+С имаха традиционна българска сватба. Наеха ни като фотограф за сватба Варна(сватбен фотограф Варна)и видеозаснемане. Започнахме заснемането от подготовката на младоженеца. а след това отидохме и при булката. Денят на тяхната сватба Арена Мар Златни Пясъци, бе през средата на юни месец. Доста горещ ден беше. Отидохме при Стельо. Той бе в апартамента на кумовете. Видимо доста притеснен от камерите и от целия ден. Дадохме му малко насоки кое как да се случи. Оставихме го да се облече и отидохме във всекидневната да заснемем малко от почерпката. Стельо бе готов и отиде да посрещне гостите си. Кумът вдигна наздравица и нещата поетапно започваха да се нареждат по план. Котаракът Томи бе спокоен, което означаваше само 1 – деня ще е супер! Отскочихме и при Йоанна.

Заснемане на сватба Варна

Заснемане на сватба Варна/Видеозаснемане Варна/? Във всекидневната бяха най-близките, а в спалнята бе нашата булка и кумата, която и помагаше с подготовката. След като и булката ни бе готова отиде да се покаже пред роднините й. След влизането й във всекидневната – изгасените лампи все 1 засияха. Поетапно всички гости отидоха да я прегърнат, разцелуват и да и се порадват. Нямахме много време, тъй като Стельо напираше да влезе в апартамента. Докато дам насоки на булката, младоженеца вече бе в стаята – отиде да я прегърне, целуне и без да губим никакво време излязохме пред блока за 1 традиционно хоро. Беше наистина доста горещо, но сватбарите не бяха притеснени. След това се запътихме към ритуална зала Варна.

Подпис ритуална зала Варна

Фотограф за сватба/Видеозаснемане Варна/Сватба Арена Мар? Пристигнахме в Ритуална зала Варна. Бе време за първата сериозна стъпка на младоженците ни. Всички гости бяха настанени в ритуална зала Варна. Засвири музика. Беше приятна мелодия изсвирена на пияно и флейта. Йони и Стельо влязоха в залата, съпроводени от техните кумове. Приятелите им ръкопляскаха, а пък най-близките пуснаха по някоя сълза. Двамата неусетно си казаха взаимно “Да”. Отпиха глъдка шампанско, сложиха си пръстените и се подписаха. Официално вече бяха свързани пред институцията. Излязохме на вън за финални снимки и след това се запътихме към църквата.

Църковен брак храм св. Анастасий Варна

Отидохме към църквата. Младоженците си бяха избрали храм св. Анастасий Варна. Лично за мен храм св. Анастасий, който се намира в гръцки квартал Варна е с добра локация спрямо ритуалната зала, но пък паркирането там е доста трудно, особено в конкретния ден. Иначе за храма – много е красив. Има си неговата нотка чар. От вън има красива градина, вътре изглежда леко по-старичък, но пък същевременно доста свеж. Цветовете, които има са малко по-различни спрямо повечето, в които работим. Като цяло на мен ми харесва. Гостите влязоха в храма. Младоженците след това бяха поканени от отчето. След около 30 минути ритуала бе приключил и Й+С вече бяха съчетани и пред бог. След ритуала се запътихме към фотосесия в Екопарк Варна, а след това и към ресторант Арена Мар Златни Пясъци.

Сватба Арена Мар Златни Пясъци

Пристигнахме в хотела. Заснехме украсите и направихме официални снимки с всички гости. След това влязохме в ресторанта. Украсата бе доста красива. За това се беше погрижила сватбена агенция Prestige. За купона разчитахме на водещият Станимир Бацов. За него ще напиша малко по-долу. Водещият покани младоженците да влязат в ресторанта. Всички започнаха да ръкопляскат. Дори лекото притеснение в лицата на младоженците изключително бързо изчезна. Й+С се усмихнаха и влязоха с тежка походка. Станимир Бацов направи традиционните български ритуали с отпиване на шампанско, разчупване на пита, но вкара и нотки от неговото участие като водещ, който се отроява с негов стил. След първи сватбен танц и такъв на кумовете, официално вечерта започна за всички.

Сватба Златни Пясъци

Нашата т.н. сватба Арена Мар Златни Пясъци или още казано сватба Варна започна с едно голямо хоро. Всички присъстващи се включиха и вечерта очакваше да е доста интересна. Така се и случи. Непосредствено след това имаше танци за всички. Кумовата реч, пък се открои с около метър и половина написан текст. Доста интересни писания имаше и определено още на момента бях сигурен, че кума е програмист или в IT сферата. (познах). Водещия Станимир Бацов реши да разчупи клишираните сватби и да покаже защо тази професия е нужна и защо точно той е нает на този празник. Човека направи няколко различни игри на които както кума, така и в последствие повечето гости бяха включени. Имаше и надигравания с танци. Абе – спокойно мога да кажа, че водещият Станимир Бацов определено ми допадна като професионалист. Рядко препоръчвам хора, но той би бил в списъка ми за водещи на сватби! Към края на вечерта Й+С имаха букет, жартиер и торта. След това започна уникален микс от забави.

Сватба Варна

Мога да кажа, че определено тази сватба в Сватба Арена Мар Златни Пясъци/ Arena Mar ще я запомним с много положителни емоции.

В главните роли – Йоанна и Стилиян

Фото и видео екип
Сватбен фотограф Варна – Стелиан Николов

Видеозаснемане – Димитър Минчев

Водещ – Станимир Бацов

Ресторант – Сватба Арена Мар Златни Пясъци / Arena Mar

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти