Продуктова фотография храна(снимки на храна)

Продуктова фотография на храна(снимки на храна). Това е част от менюто на заведение. След пандемията много бизнеси се преориентираха да имат и разнос по домовете. В случая снимахме новото им меню, което в последствие са изпринтили, както са използвали и кадрите ми в сайта им. Онлайн менюто винаги е било улеснение в полза на клиента.

Защо имате нужда от предметна фотография?

Дали ще са продуктова фотография храна или снимки на храна, няма никакво значение … Имате бизнес, който работи или тепърва ще го откривате. Ще си направите страница в социалните мрежи или уеб сайт. Тогава снимките от телефоните са вашата антиреклама.

В случая ще получите вашия продукт с търговска визия. Ще бъдат изчистени проблемите по него. Ще бъдат направени фото манипулации с цел по-добър външен вид.
Ако искате продукта ви да се купува, тогава се обърнете към нас.

В албума ще видите част от менюто на заведение. Всичките храни са заснети за печат и уебсайт. Всички са били с нужното осветление, техника и софтуер за обработката.
Освен оригинала е получил и компресирана версия, оптимизирана за уеб сайта му.

Снимки за меню на ресторант

Продуктова фотография храна(снимки на храна)… и не само. Всеки бизнес, който е свързан с продажба на чаши, бижута, дрехи, обувки, аксесоари, автомобили, мотори, части, машини и т.н. има нужда от професионални кадри за личната му страница или сайт. Тук се намесва фотографът и неговите знания. Дали ще имате продуктова фотография на храна (в случая) или професионални снимки на мястото, където работите, мястото където творите – това е вашият шанс да покажете на клиентите си, какво правите и те да ви  се доверят.

Направете запитване за вашият бизнес без значение дали са продукти или бизнес профил за страницата ви или вашият сайт.

Направете запитване за вашият бизнес на : 0877792434 или формата за контакти

Изготвяме и персонални фото и видео пакети за бизнеса. Имаме различни предложения от 2д снимкова реклама, до късометражни или пълнометражни видеоклипове, които да достигнат до вашите клиенти.