Продуктова фотография пепелници(предметна фотография пепелници)

Продуктова фотография на пепелници(предметна фотография на пепелници). Това са ръчно изработени пепелници от глина. В комплект са 3 броя. Един голям и два малки. Ако ви харесват, пишете ми и ще ви свържа с фирмата, изработваща тези аксесоари.

Защо имате нужда от предметна фотография?

Дали ще са продуктова фотография пепелници или предметна фотография пепелници няма никакво значение … Имате бизнес, който работи или тепърва ще го откривате. Ще си направите страница в социалните мрежи или уеб сайт. Тогава снимките от телефоните са вашата антиреклама.

В случая ще получите вашия продукт с търговска визия. Ще бъдат изчистени проблемите по него. Ще бъдат направени фото манипулации с цел по-добър външен вид.
Ако искате продукта ви да се купува, тогава се обърнете към нас.

В албума ще видите 3 броя пепелници от глина. Всичките били т.н. предметно заснети. Всички са били с нужното осветление, техника и софтуер за обработката.
Клиента е получил както оригинала, който става за директен печат, така и за колажи. Освен оригинала е получил и компресирана версия, оптимизирана за уеб сайта му.

Продуктова фотография пепелници

(предметна фотография пепелници)… и не само. Всеки бизнес, който е свързан с продажба на чаши, бижута, дрехи, обувки, аксесоари, автомобили, мотори, части, машини и т.н. има нужда от професионални кадри за личната му страница или сайт. Тук се намесва фотографът и неговите знания. Дали ще имате продуктова фотография на пепелници (в случая) или професионални снимки на мястото, където работите, мястото където творите – това е вашият шанс да покажете на клиентите си, какво правите и те да ви  се доверят.

Направете запитване за вашият бизнес без значение дали са продукти или бизнес профил за страницата ви или вашият сайт.

Направете запитване за вашият бизнес на : 0877792434 или формата за контакти

Изготвяме и персонални фото и видео пакети за бизнеса. Имаме различни предложения от 2д снимкова реклама, до късометражни или пълнометражни видеоклипове, които да достигнат до вашите клиенти.