Фотограф за кръщене София

Фотограф за кръщене София(Заснемане на кръщене в София) или екип фото и видео, а защо не и дрон? Изборът оставам на вас. Ние сме екип от 2016 година и всеки един от нас се е развил в конкретната област. Предлагаме цена с отстъпка като екип. Това е Деян и неговия специален ден.

Кръщенето бе направено в храм Св. Климент Охридски – Люлин, гр. София

Намира се в гр София, кв. Люлин. В албума ще може да видите част от подготовката за ритуала, както и самата служба и фотосесията. Храма е построен през 1999г. От вън е с много интересна архитектура. Вътре стенописите, светлината и аромата, придават наистина много силно усещане за храм поне на 100 години. Със самото влизане навсякъде всичко е просто прекрасно изрисувано и направено. Спокойно могат да се съберат поне 40 човека на първия етаж. За наше нещастие кръщенето беше на долния етаж.

Фотограф за кръщене София(или фото и видео за кръщене)

Както обрисувах първия етаж, залата за кръщенето нямаше нищо общо с това по-горе. Залата е наистина малка. Има всичко нужно за 1 кръщене с изключение на т.н. история на храма. Лично за мен като фотограф бяха няколко бели стени с икони, няколко маси и украшения. (Малко грозно прозвуча, но все пак съм фотограф за кръщене София). Та – заснех цялата зала – ще видите как изглежда от снимките ми. За наше щастие отчето беше с чувство за хумор и много хубав глас. Ритуала както започна без да разберем , така и приключи. Тези около 40 минути заплениха малкия Николай. През по-голямата част от времето той слушаше какво му се казва.

Фото и видео за кръщене София(Заснемане на кръщене София)

След приключването на ритуала се запътихме към парка на храма и там направихме част от фотосесията.

Радвам се, че ми се доверихте!

При въпроса:

Защо е нужен пилот на дрон или още казано въздушен видеограф или фотограф за кръщене?

Отговорът би бил:

А защо не?

Добавихме тази опция, защото въздушното заснемане е поглед, който не можем да направим от земята. Кадрите от дрона са нещо, което не можем да видим всеки ден. Всяка сграда е различна, както и местността от въздух изглежда уникална.

В случая използвахме информацията, за да покажем красивия манастир, както и, че тези кадри може да се добавят към големия филм на нашите клиенти. Мислим за бъдещето.

В главните роли – Николай

Фотография – Стелиан Николов

Църква – Храм Св. Климент Охридски – Люлин (София)

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти