Кръщене в София Лагера

Фотограф за кръщене в София(Заснемане на кръщене в/Църква за кръщене в София/Видеозаснемане на кръщене София) или екип фото и видео, а защо не и дрон? Изборът оставам на вас. Ние сме екип от 2016 година и всеки един от нас се е развил в конкретната област. Предлагаме цена с отстъпка като екип. Това е Преслав и неговия специален ден.

Църква за Кръщене Св. Рождество Богородично София Лагера

Църква за Кръщене в София/Фотограф за кръщене? Църквата е с добра локация в квартал без синя зона. Лесно се намират свообдни парко места. Храм „Рождество Богородично“ на ул.Балканджи Йово 18 в ж.к. Лагера е една доста красива църква в София. Има голям светъл и просторна част и по-малка, но пък по-тъмна зала. Нацелихме време в което храма бе в ремонт, но това нямаше как да го знаем. В албума ще може да видите част от подготовката за ритуала, както самата служба. От вътре изглежда доста свеж. Побира доста хора. Лятно време има климатик, а в случая през зимата – беше пуснато отопление и беше топло.

Фотограф за кръщене София(или фотограф и видео за кръщене)

Фотограф за кръщене София Лагера? Заснехме храма от вън с дрона, както и направихме малко земни кадри. С влизането в църквата заснехме всичко нужно. Отчето се погрижи нещата вътре да изглеждат перфектни. Всички гости влязоха в църквата и ритуала неустетно започна. Отчето успя да хване вниманието на всички гости, включително и на Преслав. Аз в ролята на фотограф (или ние – Фото и видео за кръщене София) заснех всичко от подготовката до приключване на кръщенето, което беше 30 минути продължителност.

Фото и видео за кръщене София(Заснемане на кръщене София)

Фотограф за кръщене? Отчето си изпълни целия ритуал, а аз заснех всичко нужно, за да разкажа максимално подробно как е протекло. Преслав бе доста послушен, буквално не се обади. Беше запленен от самия ритуал и през цялото време слушаше какво говори отчето. След около 20тина минути след започването на ритуала, бе измит със светена вода. Бе миропомазан. След това всички гости се почерпиха. Направихме и малко снимки в църквата. Търсейки фотографи София или Видео за кръщене София , може да попаднете на сайта ми. Ако нещата ви харесват, може да се свържете с мен, за да проверите дали съм свободен за вашата дата.

Кръщене в София

Радвам се, че ми се доверихте!

В главните роли – Преслав

Фотограф за кръщене София – Стелиан Николов

Видеозаснемане на кръщене София – www.nikolovphoto.com

Църква Св. Рождество Богородично София Лагера

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти