Фотограф за кръщене Русе

Фотограф за кръщене Русе(Заснемане на кръщене в Русе) или екип фото и видео, а защо не и дрон? Изборът оставам на вас. Ние сме екип от 2016 година и всеки един от нас се е развил в конкретната област. Предлагаме цена с отстъпка като екип. Това е Андреа и нейния специален ден.

Кръщенето бе направено в Басарбовски манастир, гр. Русе

Кръщене Русе – Басарбовски манастир? Намира се в с. Басарбово, на няколко км от Русе. В албума ще може да видите част от подготовката за ритуала, както и самата служба. Манастира ми е любимият в региона. Малък, топъл, светъл и перфектен за такова събитие. Намира се между скали и гориста местност. Перфектна локация ако след това искате да си направите разходка сред природата.

Фотограф за кръщене Русе(или фото и видео за кръщене)

В албума може да видите как изглежда църквата от вън, както и от вътре. Андреа и родителите й пристигнаха в уречения час, Докато оставят нещата за кръщене Русе, то неусетно започна. Беше около 45 минути, през които видимо повечето хора, макар и с маски се усмихваха и наслаждаваха на ритуала. Андреа е вече на възраст, която разбираше какво се случва и слушаше какво и се казваше. След ритуала направихме малко кадри пред църквата и така приключи моят ангажимент.

Фото и видео за кръщене (Заснемане на кръщене Русе)

Нашият екип работим не само като фото и видео за кръщене Русе, но и в който и да е град на България. Обичаме да пътуваме и си вършим работата съвестно.

Радвам се, че ми се доверихте!

При въпроса:

Защо е нужен пилот на дрон или още казано въздушен видеограф или фотограф за кръщене?

Отговорът би бил:

А защо не?

Добавихме тази опция, защото въздушното заснемане е поглед, който не можем да направим от земята. Кадрите от дрона са нещо, което не можем да видим всеки ден. Всяка сграда е различна, както и местността от въздух изглежда уникална.

В случая използвахме информацията, за да покажем красивия храм, както и, че тези кадри може да се добавят към големия филм на нашите клиенти. Мислим за бъдещето.

В главните роли – Андреа

Фотография – Стелиан Николов

Църква – Скален манастир „Свети Димитър Басарбовски” Русе

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти