Фотограф за кръщене Плевен

Фотограф за кръщене Плевен (Заснемане на кръщене в Плевен) или екип фото и видео, а защо не и дрон?. Изборът оставам на вас. Ние сме екип от 2016 година и всеки един от нас се е развил в конкретната област. Предлагаме цена с отстъпка като екип. Това е Никол и нейния специален ден.

Кръщенето бе направено в църква св. Николай гр. Плевен

Намира се в центъра на Плевен. Точно до дома на книгата. В албума ще може да видите част от подготовката за ритуала., както и самата служба и част от фотосесията. Църквата е огромна и перфектна за големи събития. Отчето много приятно пееше и видимо при сериозността на ритуала при първа възможност се опитваше да хване вниманието на Никол. В ролята на фотограф за кръщене Плевен, се запечата всичко от подготовката до приключване на кръщенето, което беше почти 15 минути. Видеографът на събитието отново бе Пламен Симеонов. Въздушните кадри са отново негово дело. Заснехме доста подробно цялото кръщене.

Фотограф за кръщене в Плевен (или фото и видео за кръщене)

След като приключихме да заснемаме кръщенето (Заснемане на кръщене Плевен) в св. Николай, направихме нашата фотосесийка и след това хората отидоха да празнуват в ресторанта им.

Радвам се, че ни се доверихте!

Фото и видео за кръщене (Заснемане на кръщене в Плевен)

Аз не съм само фотограф за кръщене. Аз съм част от екип, който е от три важни звена – фотография, видеооператор (човека, който се занимава с видеозаснемане) и пилот на дрон (той ни дава поглед от небето).

При въпроса:

Защо е нужен пилот на дрон или още казано въздушен видеограф или фотограф за кръщене Плевен?

Отговорът би бил:

А защо не?

Добавихме тази опция, защото въздушното заснемане е поглед, който не можем да направим от земята. Кадрите от дрона са нещо, което не можем да видим всеки ден. Всяка сграда е различна, както и местността от въздух изглежда уникална.

В случая използвахме информацията, за да покажем красивия манастир, както и, че тези кадри може да се добавят към големия филм на нашите клиенти. Мислим за бъдещето. След 10-15 години Зорито като погледне кръщенето си ще каже “Ама и тогава ли е имало дронове”?

В главните роли – Никол

Фото и видео екип
Фотография – Атанас Великов

Обработка – Стелиан Николов

Видеограф – П.С.

Църква – Св. Николай

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти