Фотограф за кръщене Плевен

Фотограф за кръщене Плевен(Заснемане на кръщене в Плевен) или екип фото и видео, а защо не и дрон? Изборът оставам на вас. Нашият екип е с дългогодишен опит. Всеки един от нас се е развил в конкретната област, за да бъде максимално адекватен с продукта, който издаваме. Предлагаме цена с отстъпка като екип. Това е Богдан и неговият специален ден.

Кръщенето бе направено църква Свето Възнесение

В албума ще може да видите част от подготовката за ритуала и самото кръщене. Църквата е видимо на скоро строена. Вътре пространството не е голямо, но е перфектно за малки кръщенета. Атмосферата е предразполагаща за такива празници. Отчето обяснява абсолютно всичко и след края на ритуалите всички си тръгват с големи усмивки. До църквата има приятна градина, която е с хубави сенчици за снимки. На всякъде е зелено, което предразполага хората да са по-спокойни, а и фона за заснемането е по-приятен. Църквата е с хубава локация и лесно достъпна. Бих я препоръчал за малки празници.

Фотограф за кръщене Плевен(или фото и видео за кръщене Плевен)

В албума може да видите как изглежда църквата от вън, както и от вътре. Богдан и родителите му бяха едни от първите пристигнали. Гостите поетапно прииждаха и бързаха да докопат малчугана. В ролята си на фотограф за кръщене Плевен заснех всичко нужно, за да можем да преразкажем деня. Родителите докато оставят нещата за кръщенето, то неусетно започна. Целия ритуал беше около 40тина минути, през които отчето през цялото време държеше вниманието на детето. Малчугана слушаше и изпълняваше каквото му се казваше. Нещата се случиха повече от перфектно. Богдан беше миропомазан без да се усети. След ритуала направихме малко кадри пред църквата и се запътихме към църковния брак на родителите му.

Фото и видеозаснемане на кръщене Плевен(Заснемане на кръщене Плевен)

Радвам се, че ми се доверихте!

В главните роли – Богдан

Фотограф за кръщене – Стелиан Николов

Църква – Св.Възнесение

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти