Кръщене в Света Параскева Плевен

Фотограф за кръщене в света Параскева Плевен(Заснемане на кръщене в света Параскева Плевен/Фотограф за кръщене/Цъкрва за кръщене Плевен) или екип фото и видео, а защо не и дрон? Изборът оставам на вас. Ние сме екип от 2016 година и всеки един от нас се е развил в конкретната област. Предлагаме цена с отстъпка като екип. Това е Аксения и нейния специален ден.

Църква за Кръщене Света Параскева, Плевен.

Църква за Кръщене Параскева? Църквата зад боулинга Плевен. В албума ще може да видите част от подготовката за ритуала, както самата служба. Храма е един от старите в града. От вътре изглежда комбинация межу модернизация и старнинни стенописи. Не е от най-светлите църкви в града. Храма е голям и спокойно могат да присъстват от 30 до 50 човека.

Фотограф за кръщене Плевен(или фотограф и видео за кръщене)

(Цъкрва за кръщене Плевен/Фотограф за кръщене)С влизането в църквата всички ни очакваха и приветсваха топло. Отчето макар и за краткото време на ритуала, успя да хване вниманието на Аксения. Аз в ролята на фотограф (или ние – Фото и видео за кръщене Плевен) заснех всичко от подготовката до приключване на кръщенето, което беше доста бързо направено.

Фото и видео за кръщене Плевен(Заснемане на кръщене Плевен)

Отчето си изпълни целия ритуал, а аз заснех всичко нужно, за да разкажа максимално подробно как е протекъл ритуала. След това всички гости се почерпиха. Направихме и малко снимки в непосредствена близост до църквата. Търсейки фотограф за кръщене Плевен или Видео за кръщене Плевен, може да попаднете на сайта ми. Ако нещата ви харесват, може да се свържете с мен, за да проверите дали съм свободен за вашата дата. Предлагам услугата заснемане на кръщене Плевен от 2013та година.

Кръщене Плевен

Радвам се, че ми се доверихте!

В главните роли – Аксения

Фотограф за кръщене Плевен – Стелиан Николов

Църква Света Параскева Плевен

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти