Кръщене в Русе на Тихомир…

Заснемане на кръщене в Русе. Аз съм фотограф за кръщене в Русе, но работя и с колега видеограф, като предлагаме общ пакет. На кратко за публикувания от мен албум. Това е Тихомир и той като всяко малко дете в семейство от християни, бива кръщавано.

Кръщенето беше направено в храм Всех Святих, гр. Русе

Намира се на ул Плиска. В албума ще може да видите част от фотосесия, ритуала свето кръщение (кръщене) и част от ресторанта. След приключване на фотосесията се запътихме към храма. Постепенно всички гости се събраха и влязохме за кръщавката. Още със самото влизане Тихомир хареса храма и искаше да го обиколи целия. Все пак доста хора го държаха в ръце и не му се получи. Аз в ролята на фотограф заснех всичко от подготовката до приключване на кръщенето, което беше доста добре направено.

Заснемане на кръщене в Русе

През цялото време отчето беше хванал вниманието на малчугана и изобщо не го остави да мисли нещо различно освен да му даде требника. От началото до края на кръщенето отне около 30тина минути, като през цялото време Тишко беше омагьосан от думите на отчето. След кръщенето в Свех Святих направихме малко снимки с гостите и се запътихме към ресторант City House.  Там ни очакваше добре подредена маса за гостите и фото кът за нас. 

Кръщене в Русе

След влизането ни, непосредствено след нас се появиха и гостие. Веднага се втурнаха към кръщелника. Беше засипан с много прегръдки, усмивки, целувки и подаръци. Направихме и малко официални снимки с гости и оставих хората да похапнат на техния светъл празник.

На тази дата за жалост нямахме нито видео, нито дрон, но всичко е до преценка на родителите.

Защо е нужен пилот на дрон или още казано въздушна фотография за Русе?

Отговорът би бил:

А защо не?

Добавихме тази опция, защото въздушната фотография е поглед, който не можем да направим от земята. Кадрите от дрона са нещо, което не можем да видим всеки ден. Всяка сграда е различна, както и местността от въздух изглежда уникална.

В случая използвахме информацията, за да покажем красивия храм, както и, че тези кадри може да се добавят към големия филм на нашите клиенти. Мислим за бъдещето. След 10-15 години като погледнете кръщенето си ще кажете “Ама и тогава ли е имало дронове”?

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти