Фотограф за кръщене в Килифаревски манастир

Фотограф за кръщене Килифаревски манастир(Заснемане на кръщене в Килифаревски манастир) или екип фото и видео, а защо не и дрон? Изборът оставам на вас. Ние сме екип от 2016 година и всеки един от нас се е развил в конкретната област. Предлагаме цена с отстъпка като екип. Това е Божидар и неговия специален ден.

Кръщенето бе направено в Килифаревски манастир

Намира се в на 15км от В.Търново. В албума ще може да видите част от подготовката за ритуала., както и самата служба, фотосесията и част от ресторанта. Манастира е прекрасен. Отчето много приятно пееше и получаваше много силна подкрепа от неговия колега. Аз в ролята на фотограф за кръщене в Килифаревски манастир, трябваше да запечатам всичко от подготовката до приключване на кръщенето, което беше почти 35 минути. Видеографът на събитието отново бе Пламен Си. Въздушните кадри са отново негово дело. Заснехме доста подробно цялото кръщене.

Фотограф за кръщене в Търново (или фото и видео за кръщене)

След като приключихме да заснемаме кръщенето (Заснемане на кръщене в Килифаревски манастир), направихме нашата фотосесийка и след това се запътихме към ресторанта в Комплекс Раювски хан.

Радвам се, че ни се доверихте!

Фото и видео за кръщене (Заснемане на кръщене в Килифаревски манастир)

Аз не съм само фотограф за кръщене. Аз съм част от екип, който е от три важни звена – фотография, видеооператор (човека, който се занимава с видеозаснемане) и пилот на дрон (той ни дава поглед от небето).

При въпроса:

Защо е нужен пилот на дрон или още казано въздушен видеограф или фотограф за кръщене в Търново?

Отговорът би бил:

А защо не?

Добавихме тази опция, защото въздушното заснемане е поглед, който не можем да направим от земята. Кадрите от дрона са нещо, което не можем да видим всеки ден. Всяка сграда е различна, както и местността от въздух изглежда уникална.

В случая използвахме информацията, за да покажем красивия манастир, както и, че тези кадри може да се добавят към големия филм на нашите клиенти. Мислим за бъдещето.

В главните роли – Божидар

Фото и видео екип
Фотография – Стелиан Николов

Видеограф – П.С.

Църква – Килифаревски манастир

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти