Търсейки заснемане на Кръщене в Дряновски манастир…

попадате в сайта ми. Заснемане на кръщене в Дряновски манастир от фотограф и видеограф. Аз не съм само фотограф за кръщене. Ние сме екип от няколко различни професии и всеки един от нас работи това, в което е най-силен. На кратко за публикувания от мен албум. Това е Ивайла и ето част от нейния ден..

Заснемане на Кръщене в Дряновски манастир

Манастира се намира на изхода от Дряново посока Габрово.В албума ще може да видите част от ритуала, фотосесията и ресторанта. С пристигането ни в Дряновския манастир се запътихме към храма. Там ни очакваше отчето. Няколко минути по-късно започнахме ритуала. Ивайла през цялото време не искаше да е там. Манастира наистина е стар и видимо поддържан, но от наша гледна точка е доста НЕ-светъл ако мога да го кажа. Може би с годините снимане сме свикнали при този светъл празник да сме в най-чистите и светли храмове, този тук е точно по не-толкова светъл. Но пък за сметка на това този манастир има история и изглежда точно както трябва. Стенописите изглеждаха добре, което ми направи впечатление. Харесаха ми. Ритуала е ясен – отчето си свърши работата. След него направихме фотосесия и се отправихме към ресторанта.

Кръщене в Дряновски манастир

Кръщенето в Дряновски манастир го приключихме. Обаче ресторанта ни се оказа в гр. Плевен – ресторант Кайлъка. Доста далече от там. Все пак като професионалисти си свършихме работата. Отидохме до Плевен, заснехме украсата, посрещането на гостите, част от забавата, та чак до рязането на тортата.

Фото и видео за кръщене

Аз не съм само фотограф. Аз съм част от екип, който е от три важни звена – фотография, видеооператор (човека, който се занимава с видеозаснемане) и пилот на дрон (той ни дава поглед от небето).

При въпроса:

Защо е нужен пилот на дрон или още казано въздушна фотография за Дряновски манастир?

Отговорът би бил:

А защо не?

Добавихме тази опция, защото въздушната фотография е поглед, който не можем да направим от земята. Кадрите от дрона са нещо, което не можем да видим всеки ден. Всяка сграда е различна, както и местността от въздух изглежда уникална.

В случая използвахме информацията, за да покажем красивия храм, както и, че тези кадри може да се добавят към големия филм на нашите клиенти. Мислим за бъдещето. След 10-15 години като погледнете кръщенето си ще кажете “Ама и тогава ли е имало дронове”?

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти