Търсейки Кръщене в Дряновски манастир…

попадате в сайта ми. Заснемане на кръщене в Дряновски манастир от фотограф и видеограф. Фотограф за кръщене Дряновски Манастир(Заснемане на кръщене Дряновски манастир) или екип фото и видео, а защо не и дрон? Изборът оставам на вас. Нашият екип е с дългогодишен опит. Всеки един от нас се е развил в конкретната област, за да бъде максимално добър с продукта, който издаваме. Предлагаме цена с отстъпка като екип. Това е Борис и неговият специален ден.

Заснемане на Кръщене Дряновски манастир

Кръщене Дряновски Манастир(Фотограф за кръщене Дряновски манастир)  Манастира се намира на изхода от Дряново посока Габрово.В албума ще може да видите част от ритуала. С пристигането ни в Дряновския манастир се запътихме към храма. Там ни очакваше отчето. Няколко минути по-късно започнахме ритуала. Борис беше едно от най-послушните дечица, които съм снимал през последните години. Манастира наистина е стар и видимо поддържан, но от наша гледна точка е доста НЕ-светъл ако мога да го кажа. Може би с годините снимане сме свикнали при този светъл празник да сме в най-чистите и светли храмове, този тук е точно по не-толкова светъл. Но пък за сметка на това този манастир има история и изглежда точно както трябва. Стенописите изглеждаха добре, което ми направи впечатление. Харесаха ми. Ритуала е ясен – отчето си свърши работата. След него направихме фотосесия.

Кръщене Дряновски манастир

Това кръщене Дряновски манастир беше около 1 час.(Фотограф за кръщене Дряновски манастир)  С пристигането на родителите и техните гости, аз все още пилотирах с дрона. Минутки след това напраихме малко кадри от вън, а след това влязохме в храма. След около час, детенцето бе покръстено и всички излязохме за финални снимки.

Видеозаснемане и Фотограф на кръщене Дряновски манастир(Заснемане на кръщене в Дряновски Манастир)

Радвам се, че ми се доверихте!

В главните роли – Борис

Фотограф за кръщене – Стелиан Николов

Локация – Дряновски Манастир

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти